Claudiu Târziu (AUR) acuză Mafia politică a Brașovului, fără să nominalizeze

Claudiu Târziu (AUR) acuză Mafia politică a Brașovului, fără să nominalizeze

1 107

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu, a acuzat vineri în conferința de presă de la AUR Brașov la scenă deschisă conducerea județului Brașov de proastă organizare și de indiferență pentru soarta brașovenilor, dar și de practici mafiote în administrația locală.
S-a instituit și aici o mafie greu de demantelat, extensie a mafiei naționale. Abuzurile puterii sunt încă un pas către instituirea dictaturii.
OUG pentru comasarea alegerilor crează un talmeș-balmeș și o bătaie de joc la adresa României și a românilor, cărora li se încalcă dreptul fundamental de a alege dar și normele legitime ale unei democrații, se încalcă suveranitatea poporului.
Protestăm vehement împotriva acestui act a Puterii pentru că tendința PNLși a PSD este de a instaura dictatura”
. a argumentat apoi senatorul AUR, pentru a justifica atacarea de către partidul său la CCR ordonanța de comasare a alegerilor.
Mai mult, lansarea doctorului Cîrstoiu pe lista comună a liberalilor și a social-democraților pentru Primăria generală a Capitalei, un candidat fără nicio șansă, după cum apreciază Târziu, ar sluji de fapt unui scop mai întunecat, acela de a fi menținut de fapt Nicușor Dan primar general, din dorința lui Iohannis.
Cum afirmația că PSD și l-ar dori menținut pe primarul USR al Bucureștiului încă un mandat a creat nedumerire printre jurnaliști, Claudiu Târziu a părut pentru o clipă nesigur pe cele afirmate, dar a susținut totuși teza sa prin aceea că liderii coaliției guvernamentale sunt coordonați de la Cotroceni.
Straniu este faptul că nici la Brașov nu se ia vreo măsură electorală energică pentru a-l înlocui la Primăria Brașov prin alegeri pe useristul Allen Coliban, ci sunt preferate doar soluții perdante din partea Coaliției. Este de presupus că în sferele de conducere liberale se dorește mai bine menținerea primarilor USR în marile municipii reședințe de județ decât cedarea acestor primării social-democraților, de unde rezultă că Târziu s-ar putea foarte bine să aibă dreptate manifestându-și suspiciunea.

Dacă primarul Făgărașului s-a dus la PSD, viceprimarul a venit la AUR
AUR își mărește echipa, a anunțat președintele interimar al AUR Brașov, Loredana Predescu, sunt persoane implicate în administrațiile publice locale care au dat dovadă de interes pentru cetățenii pe care îi reprezintă. „Domnul viceprimar al Făgărașului ne onorează cu prezența, Făgărașul este un oraș la care vrem să contribuim din 2024. Cei care vin alături de noi s-au dovedit buni gospodari în localitățile din care provin și în acest moment au experiența necesară pentru a promova proiecte majore pentru comunitățile lor.”, a declarat deputata Ana Loredana Predescu.
Astăzi a avut loc inaugurarea proiectului pentru îndiguirea și decolmatarea cursului Pârâului Ghimbășel, pe raza comunei Cristian. Acest proiect vine în ajutorul comunității locale, întrucât amenințarea inundațiilor este la un nivel alarmant în prezent, având consecințe directe asupra proprietăților și vieții oamenilor.
Cu toate acestea, la acest eveniment important pentru locuitorii din Cristian, domnul Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării și fost președinte al Consiliului Județean Brașov nu s-a deranjat să își facă prezența și să fie alături de colegul lui primar”
a criticat deputata AUR absența lui Veștea de la eveniment.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. incepe sa iasa la iveala caracterul securist al AUR , fac aceiasi propaganda ca securitatea , vinovati pentru situatia Romaniei sint cativa tapi ispasitori , Iohanis , Virgil Popescu si cam atit . propaganda securista .

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.