Evrei adevărați versus evrei falși

Evrei adevărați versus evrei falși

0 62

Scrisoare din Australia adresată prof. dr. Ion Coja

În aceste zile s-au derulat câteva evenimente legate de Israel. Este vorba de Ziua Independenței Israelului, la 14.05.1948 și şedinţă solemnă comună (Senat și Camera Deputaților) consacrată marcării Zilei Solidarităţii şi Prieteniei dintre România şi Statul Israel (lege care se aplică din 2024). Pentru a marca si noi acest evenimente, am selectat această scisoare (adresată dlui prof. dr. Ion Coja)/articol: „Evrei adevărați versus evrei falși”, textul unui romăn australian care reușește să puncteze cateva aspecte despre existența a două popoare extrem de diferite care își spun evrei…

Domnule Coja,
Am așteptat așa cum a scris în ultimul e-mail, păreri sau comentarii din partea dvs, la Apel Ultimatum. Eram interesat să Aflu ce cunoașteți despre programul Partidului Național Democrat propus de Iorga.
Sînt consternat de ce văd la dvs pe sait. Cavalcadă de articole strecurate de evreii falși împotriva evreilor adevărați. Metoda de a da vina pe alții e cunoscută. Evreii falși sînt meșteri la minciuni și acuzații la adresa evreilor adevărați. Sînt capabili să-i acuze pe cei adevărați de ceea ce fac ei. Războiul nevăzut continuă la nivel foarte înalt.
De exemplu filmele cu așa zisă istorie adevărată a evreilor e o făcătură. Acuză evreii adevărați, iudei mozaici, de ce-au făcut ei. evreii falși cazarii bolșevici.
Alt exemplu numele pomenite în prima parte, sînt de fapt evrei falși cazaro-bolșevici. Ei au fost și sînt în continuare promotorii comunismului, sistem care poate conduce la sclavie totală, așa cum s-a demonstrat de multe ori în istorie. Din păcate hoțul strigă hoții.
Ce credeți că e Zelenschi?
Vă spun eu, e evreu fals cazaro-bolșevic. Ce se dă el? Evreu adevărat și declară că el se consideră ucrainean.
Ce credeți că e Netaniahu?
Vă spun eu, e evreu fals cazaro-bolșevic. Ce se crede el? Cel mai evreu dintre evrei.
Global news e condusă de un evreu fals cazaro-bolșevic, Ciosudovschi.
Am dat cîteva exemple legate de articolele publicate de dvs.

Sînt de asemenea consternat de faptul că românii nu înțeleg deloc că există mai multe categorii de evrei în zilele noastre, separație creată de religie, dar și de apariția rasei mixte de evreo-cazaci, zis așchenazi cazari în jurul anului 800 d.H., pe actualul teritoriu al Ucrainei. Sînt promotorii comunismului și al extremei comuniste de stînga numită bolșevism.
După război, cu toate că evreii adevărați au colaborat să-i extermine pe evreii falși, n-au reușit să toace decît ceva mai puțin de un milion, nu așa cum și-au propus ei cu mult înainte să termine șase milioane.
Deși zdruncinați rău de tot de încercările evreilor adevărați de-a eradica rasa evreilor falși, și-au revenit și s-au strecurat peste tot prin politică, guverne, tot felul de organizați, inclusiv în justiție, armată, educație, sănătate, etc.
S-au folosit de gogorița cu holocaustul, pentru că ei au fost vînați, și-au adunat bani din asta, care i-au propulasat, pe lîngă calitatea lor de propagandiști politici. Așa au ajuns să se infiltreze peste tot și să zdruncine sistemul capitalist din temelii, și să instaureze bolșevismul. Pentru asta trebuia să facă propagandă de denigrare a capitalismului.
Evreii adevărați se dau acum cu capul de toți pereții că n-au făcut nimic să-i împiedice, considerînd că nu vor fi capabili. Evreii adevărați s-au înșelat amarnic, pentru acum li se zgîlțîie scaunul de domnie.
Europa a fost îngenuncheată de 30 de ani iar acum America se clatină rău de tot. Sper că știți despre ce vorbesc?! Emigranți ilegali, șomaj, economia se clatină, băncile se clatină, dar șmecherii de evrei falși cîștigă teren și obligă guvernul să împrumute sume uriașe de bani.
În timpul lui Baidăn au dublat împrumutul făcut de Buș și Obama, respectiv 5 trilioane plus 10 trilioane, ajungînd să depășească dublul în nici 4 ani, care a ajuns la 34 de trilioane. Halucinant!

Tot evreii falși vor să înlocuiască rasa albă, pentru că rasa albă e deșteaptă și nu înghite comunismul, sau mai rău bolșevismul, pe care ei vor să-l instaureze global. Rasa albă pentru ei e inamicul numărul unu. Au ales chinezii, pentru că ei au mintea șablonată istoric pe traiul în comun și se mulțumesc cu puțin. Eu cred că aici au greșit, pentru că și chinezii s-au spurcat acum la capitalism. Ce-au realizat în acești 30 de ani e de necrezut. Dacă n-ar fi trecut la capitalism, n-ar fi realizat ce-au realizat. Spre deosebire de ei, românii au fost sub papucul bolșevicilor cazari și-au ajuns numai cu numele capitaliști, cînd de fapt în realitate ei trăiesc undeva între comunism și sclavagism, mai exact bolșevism.

Am atașat o scrisoare cu ultima mea încercare de a atrage atenția că românii fac confuzie cînd vine vorba de evrei, și-i bagă pe toți în aceeași oală. E o mare greșală, mai ales cînd vine vorba de evrei adevărați și evrei falși, precum războiul nevăzut dintre ei.
Manipularea cu evreii sînt de vină aparține evreilor falși, ca lumea să-i hulească, cît și sistemul capitalist promovat de ei. Sînt convins că și războaiele în care-i tîră pe americani și alte nații în coaliție, sînt organizate de evreii falși infiltrați la toate nivelele aparatului de stat, inclusiv armată și servicii.

PS
Am urmărit emisiunea realizată de dl Atudorei pentru dl Manega, unde ați fost invitat și dvs. O mare măgărie ce-au putut face cazarii bolșevici. Din păcate ei butonează România, nu evreii adevărați.
Tot timpul au lucrat cu minciuni, furturi, crime, borfași, boarfe și bijnițari. E caracteristic la ei și intrat în codul genetic. E valabil și în America. Acum vor să-l termine pe Elon Musk, pentru că nu cenzurează pe nimeni. A început să semene cu dictura bolșevicilor din Rusia. Sînt dați afară profesori universitari, dacă nu cîntă internaționala impusă de ei. Noaptea minții!

Autor: Constantin Tarnoveanu
Sursa: IonCoja.ro

Nota
1. Ziua Independenței Israelului, YOM HA’ATZMAUT, marchează proclamarea Statului Independent Israel, la 14.05.1948, când a luat sfârșit mandatul britanic asupra Palestinei, pe baza unei Rezoluții a Adunării Generale a ONU, din 29.11.1947. Aceasta stipula crearea pe teritoriul Palestinei a două state: unul evreu și altul arab.
2. Zilei Solidarităţii şi Prieteniei dintre România şi Statul Israel. Este vorba de Legea86/2024 (se aplică din 2024), pentru instituirea zilei de 14 mai ca Ziua Solidarităţii şi Prieteniei dintre România şi Statul Israel.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.