În continuare suntem în cuptor dar nu la radiaţie foarte mare!

În continuare suntem în cuptor dar nu la radiaţie foarte mare!

În continuare suntem în cuptor dar nu la radiaţie foarte mare. A rămas, doar, mare şi mai dă evenimente MAJORE.
În schimb inducţia magnetică face pe nebuna. Atenţie cei care aveţi dureri de oase, muşchi şi încheieturi. Este chiar foarte periculos afară.
Ce vine de la Soare?
Ce simţim noi din ceea ce vine de la Soare?
1. Materia vine de la Soare prin vântul solar. Acesta nu-l simţim pentru că ocoleşte Terra şi doar la poli se descarcă prin aurorele boreale şi australe. Străbate distanţa de la Soare în 3-5 zile.
2. Unde, adică radiaţia electromagnetică, practic tot spectrul electromagnetic. Acestea circulă în linie dreaptă, cu viteza luminii şi ajung pe Terra în opt minute şi douăzeci secunde. Acestea le simţim dacă îşi descarcă energia în noi. Altfel nu le simţim nici pe acestea toţi. Doar cei cu expunere mai mare încep să perceapă periculos aceste influenţe.
3. Câmp magnetic sau mai bine zis variaţia câmpului magnetului imens ce este Terra sub influenţa magnetului mult mai mare ce este Soarele.
Aceasta se simte în influenţa acestei variaţii la nivelul nervilor noştri. În nervi este indus curent electric şi aceştia sunt perturbaţi, bruiaţi în activitate.
Totul în electromagnetism se bazează pe variaţie. Când lucrurile sunt agitate, şi acum sunt, le simţim şi noi.
Problema cea mai mare este că suntem minţiţi. Tot acest ansamblu de acţiuni solare induce suferinţă în corpurile noastre.
NU SUNTEŢI BOLNAVI. Sunteţi PRĂJIŢI DE VII din interior către exterior de către radiaţia ce se descarcă de energie în celulele voastre.
Cine doreşte sfaturi pentru construirea cuştii, după ce citeşte cartea http://iso.ro/carte.html , şi/sau magneţi mă caută. http://iso.ro/contact.html
Colecţia de grafice o găsiţi aici şi la adresa: http://iso.ro/Dovezi-MeteoSinteza.html, unde găsiţi şi posibilitatea de a naviga în trecutul acestor înregistrări.
Sfătuiesc oamenii să nu uite de cele patru comandamente din această perioadă:
1. adăpostire, – (acţiune cauzală, reduce efectele prin acţiune asupra cauzei reale, pun un obstacol natural, real, între mine şi cauză)
2. protecţie, – (acţiune cauzală, acţiune activă de construire a dispozitivelor de protecţie şi utilizarea lor în diminuarea energiei ce se îndreaptă către corp.)
3. rehidratare, – (acţiune paliativă dar necesară în compensarea pierderii de lichid şi uscării citoplasmei celulare.)
4. mişcare. – (acţiune cauzală, prin mişcare se modifică unghiurile de incidenţă cu membrana celulară şi nu se mai descarcă energia undelor în celule pentru că nu se mai poate produce efectul de seră la nivel de membrană celulară.)

Atenţie la radiaţie.
Radiaţia este responsabilă pentru Guturai, Gripă şi Insolaţie sau moartea multora dintre semenii noştri. Să fiţi sănătoşi că Terra geme sub greutatea proştilor …fuduli.
Oaia Neagră, ing. Călin Mircea Gaşcu vă doreşte să aveţi o viaţă fără dureri. (Eu ştiu că se poate. La 51 ani m-am luminat. Acum, la 61 ani, am uitat că există dureri de cap, paralizii de muşchi, amorţeli şi RIDURI în condiţiile în care de aproape zece ani nu iau medicamente şi nu mă droghez cu absolut nimic.
Vă interesează să aflaţi cum? Mă căutaţi.
Sunt unul dintre aceia care ştiu cum să trăiască viaţa într-un mediu curat electromagnetic chiar dacă afară sunt mulţi care împrăştie poluare electromagnetică.) http://iso.ro/Dovezi-VideoTerraUV.html
Dacă vreţi ca şi alţii să înveţe câte ceva din partea ascunsă, NE SIMŢITĂ a Universului, DISTRIBUIŢI.

Autor: Călin Mircea Gaşcu
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.