Luarea în deșert a numelui Domnului taman de Paște. Cel mai grețos,...

Luarea în deșert a numelui Domnului taman de Paște. Cel mai grețos, Zelensky!

2 72

Iohannis, Zelensky și Putin s-au prosternat ipocrit de sărbătoarea Paștilor, fiecare integrându-și interesele, de război sau de funcție, în alocuțiunea pascală. Astfel Iohannis salivează după președinția NATO și este în stare să fluiere în biserică pentru a-și atinge scopul aiurindu-ne încontinuu cu sprijinul nelimitat pe care trebuie să-l dăm Ucrainei.
Putin a trântit la cruci și la sintagme pascale alături de patriarhul Kiril, de parcă n-am ști că e ateu, construit psihic și intelectual în laboratoarele KGB.
În fine, cel mai dezgustător măscărici din succesiunea celor trei conducători este Zelensky, care, deși evreu khazar necredincios în taina lui Christos și a Învierii sale, emană stupidități atât de grețoase de ni se întoarce stomacul greu încercat după fripturile de miel pe dos, lăsându-ne în urmă doar duhoarea pestilențială a ipocriziei sale netrebnice și nelegiuite cu ocazia acestor sfinte sărbători.

Iohannis:
În aceste zile speciale, gândurile noastre se îndreaptă şi către semenii aflaţi în suferinţă, care trec prin încercările cumplite ale unui război nemilos”

Zelensky:
„Şi noi credem: Dumnezeu are un însemn (chevron) cu steagul ucrainean pe umăr. Deci, cu un astfel de aliat, viaţa va învinge cu siguranţă moartea”, a declarat preşedintele Ucrainei

Putin:
Putin s-a alăturat celorlalţi credincioşi care au răspuns: „Adevărat a înviat!”, notează agenţia britanică de presă.
În cadrul slujbei de Înviere, patriarhul rus s-a rugat pentru protejarea „graniţelor sfinte” ale Rusiei, exprimându-şi speranţa că Dumnezeu va opri „luptele interne” între Rusia şi Ucraina, a relatat agenţia de presă de stat TASS.
Nu e de mirare că Christos și-a amânat sine die a doua venire pe Pământ când vede taina sacrificiului său pe cruce pentru oameni târât în cele mai scârbavnice interese electorale și militare de cei trei satrapi enunțați mai sus.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.