Primarul Coliban susține că a avut PNL-ul brașovean pe tavă, oferit de...

Primarul Coliban susține că a avut PNL-ul brașovean pe tavă, oferit de Nicolae Ciucă

0 84

Au circulat prin presă acum câteva luni tot felul de zvonuri cum că primarii USR ai marilor municipii ar putea fi absorbiți în PNL, în special cel de la Brașov și cel de la Timișoara, pentru asigurarea supremației liberale în municipiile, reședințe de județ, din România.
Zvonurile nu s-au materializat ulterior, chiar dacă au existat tatonări între conducerea PNL și aceștia. Tocmai că revenirea lui George Scripcaru în prim-planul campaniei electorale la Brașov prin asumarea candidaturii la Primăria Brașov și revărsarea de dosare penale pe capul actualului primar a condus la suspendarea oricăror negocieri cu Allen Coliban.
Că Bode este oricum ridicol și redus intelectual asta o știe o țară întreagă, nu era nevoie de atenționarea lui Coliban. Însă asta nu înseamnă că Allen Coliban a avut întregul PNL Brașov la dispoziție, numai să candideze pentru liberali. Ceea ce susține el pe facebook este o creație cinematografică de ficțiune, difuzabilă la matineul pentru copii.
Coliban ia un fapt adevărat, discuțiile cu Ciucă, și-l îmbracă în staniolul ieftin al demagogiei propagandistice de partid, obținând un rezultat complet diferit, care n-are nicio legătură cu ipoteza inițială.
Și-ar fi bine să prezinte și probele celor discutate cu Ciucă, pentru a ne face o imagine clară a poziției sale în acele trei discuții. Până când va proba cele afirmate în norișorul său de facebook nu putem lua spusele sale decât cu titlu de inventar.
Care sună cam așa: 
Bode, Ciucă. Ăsta e adevărul: domnule Ciucă, m-ați invitat la 3 întâlniri și în toate v-am spus că eu voi candida din partea propriului meu partid.
Domnule Ciucă, m-ați sunat și m-ați invitat la o întâlnire. Mi-ați pus pe tavă filiala voastră locală. Vă citez aproximativ. „Să îi dai pe toți afară, să aduci pe cine vrei și să candidezi pentru un nou mandat din partea peneleului”.

Mai ușor cu dezinformarea.
Vorbește Bode despre mine, prin presă. Eu știu despre Bode, ca orice brașovean, doar că a încercat să fure Cetățuia de pe Dealul Straja. Și mai știu, ca orice român, matrapazlâcurile lui expuse de cei de la Recorder.
Zice, că „am încercat să mă cuibăresc, pe final de mandat în partidele de la guvernare”.
Nu, Bode. Ați încercat să mă convingeți să vă iau cu totul filiala locală și să vă lăudați apoi că aveți primar la Brașov, etc.etc.etc.” a emanat primarul Allen Coliban pe contul său de socializare.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.