În România se pregătește infrastructura de război cu Rusia, pentru sprijinirea perdantului...

În România se pregătește infrastructura de război cu Rusia, pentru sprijinirea perdantului Ucraina

0 96

Că balcanicii sunt niște mincinoși patologici precum samaritenii biblici este un adevăr de mult incontestabil. Iar românii sunt cei mai mincinoși dintre balcanici, precum geții erau cei mai viteji și mai drepți dintre traci, potrivit lui Herodot. În timp, respectivul ADN al măreției noastre geto-dacice s-a diluat până la dispariție, astfel că evident, ceea ce ne- a rămas este doar un ghiveci genetic alcătuit din gene recesive și dăunătoare spiritului.
Deunăzi Ciolacu molfăia sforăitor cuvinte de liniștire a populației, teză conform căreia nu vom intra în niciun război și nu ne vom amesteca în conflicte străine. Analog și Iohannis. Tot ceea ce se întâmplă, însă, este punerea țării la dispoziția rușilor declasați, ne-am referit aici la ucraineni, o subramură rusească subintelectuală, despre care Pușkin spunea, referindu-se la aceiași ucraineni-cazaci, că este cea mai primitivă și mai sălbatică dintre ruși.
Luând sub rezerva intenției de propagandă rusească dezvăluirile de pe Telegram/Rybar, nu putem să nu constatăm veridicitatea unora dintre informațiile care confirmă realitatea Autostrăzii Moldova, o arteră vitală care ne va străbate țara, creată în regim de urgență cu scopul exclusiv al deservirii Ucrainei și războiului fratricid al acesteia cu Rusia.
Se construiește pe banii noștri de la buget, împrumutați cu dobânzi împovărătoare de pe piețele externe de capital.
În schimb despre Autostrada Transilvaniei auzim numai declarații bombastice despre stadii incipiente de proiectare și de expropriere.
Cum se realizează totuși Autostrada ucraineană a Moldovei într-un an de zile, cînd numai procedeele de expropriere durează ani mulți, vezi tronsonul Comarnic-Brașov?
Se realizează în regim militar, iar atunci deposedarea oamenilor de terenurile de pe traseul autostrăzii se realizează în regim opresiv de urgență, sau li se decontează sume exorbitante pentru respectivele terenuri, tot din bugetul îndatorat al țării?
Și ce se invocă, interesul național stringent?
Acela al slugăririi Ucrainei, care este un stat dușman pentru România cum a fost de fapt în întreaga sa istorie?

România, băgată cu forța într-un sistem integrat de infrastructură, ce deservește războiul ucrainean
Mai mult, se pregătesc și baze militare gigantice pe teritoriul României în apropiere de Constanța, viitoare platforme de atac împotriva trupelor ruse pornind de pe teritoriul țării noastre, dar și punerea la dispoziția Ucrainei a marelui combinat siderurgic ce va fi construit în apropierea Constanței.
Cert este că anunțata autostradă ar urma să deservească Ucraina în dublu sens, cel de transport urgent al cerealelor ucrainene prin România spre Bulgaria, Grecia și porturile de la Marea Neagră, Marea Adriatică și Marea Egee, iar în celălalt sens, înspre Ucraina, unde va fi transportat armamentul și trupele NATO care vor interveni într-un final beligerant cataclismic pentru Ucraina, ceea ce va conduce la Al Treilea Război Mondial.
În care România va fi din nou ca idioata în prim-planul masacrului, aidoma destinului său din cel de-Al Doilea Război Mondial. Punerea țării noastre la dispoziția Ucrainei fără să avem vreun tratat de sprijin militar și fără să fim în vreo alianță comună, fără votul în Parlament, (CSAT-ul fiind doar un organ consultativ neales), dar și în deplină impunitate, se constituie într-o oribilă trădare de țară, așa cum este definită această infracțiune gravă în Codul Penal.
Infracțiune imprescriptibilă a căror făptuitori nu pot fi nici amnistiați, nici grațiați. Și care nu implică pedepse privative de libertate cu suspendare. Dar, cum toate loazele care au condus vreodată România și-au imaginat că vor adăsta etern la putere…

Știri pe Surse a preluat un canal de informare rusesc, pe subiectul Autostrada Moldovei Strategii militari ruși de la canalul Telegram/Rybar afirmă, fără a furniza surse verificabile, că în România se construiește rapid un drum de la granița cu Ucraina până la portul Constanța.
Acest drum, denumit Autostrada Moldovei, ar ocoli Polonia, Ungaria și Slovacia.

Construcția traseului se desfășoară în regim de urgență: aproximativ 3.000 de muncitori și sute de vehicule lucrează 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, lucrărle urmând să fie finalizate până la sfârșitul acestui an”, scrie Telegram/Rybar.
Primul obiectiv, potrivit analiștilor ruși, ar fi că România devine un mare hub logistic al NATO sub acoperirea măririi capacității de transport pentru cerealele Ucrainei, iar al doilea că se urmărește „absorbția Moldovei”
Autoritățile române au declarat că exportul de mărfuri ucrainene a crescut deja cu 50%, iar polonezii riscă astfel să-și piardă statutul de cel mai mare punct de tranzit pentru Ucraina.
Dar e logic, nu este greu să se ia locul polonezilor, din moment ce toate punctele majore de tranzit cu Polonia rămân blocate, în afară de Medyka-Shegini , care are un debit redus”, scrie Telegram/Rybar.

România va putea să primească și să transfere arme de la partenerii NATO
„Un alt fapt este că în acest fel românii vor putea nu doar să participe la aprovizionarea cu cereale ucrainene și alte produse, dar și să primească și să transfere arme de la partenerii NATO”, porivit Știri pe Surse.
În fapt autostrada este construită pentru a transfera Ucrainei armamentul occidental, nu pentru a primi România armament, care oricum venea pe ruta ungară, sau prin portul Constanța.
Minciunile străvezii ale responsabililor inconștienți ai NATO și ale colportorilor de minciuni occidentale, aflați în fruntea țării și în campanie electorală, nu mai prostesc pe nimeni. Numai că nu mai are cine să protesteze, cu o presă cumpărată de guvern aproape în totalitate, cu tinerii care se pregătesc încontinuu pentru a pleca definitiv în Occident și cu pensionarii care au anchilozat în case, spălați pe creier de halucinogenele televizate al Puterii Comasate.

Libiu Mateescu 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.