Șoșoacă – omul zilei

Șoșoacă – omul zilei

4 134

Știu că mulți veți fi „oripilați” doar la auzul numelui și veți șterge cu dezgust această postare. Totuși, vă sfătuiesc să citiți. Mă gândisem să scriu o analiză a alegerilor. Poate o voi face mâine într-un articol, dar dacă mă hotărăsc pe un alt subiect, n-aș vrea să rămână netratat subiectul Șoșoacă.
Dacă AUR au fost calificați „extremiști”, Șoșoacă depășește termenul, introducându-se în nomenclatorul politic o nouă noțiune: „cea al cărei nume nu trebuie pronunțat”.
Dacă am da un echivalent hitlerist al termenilor utilizați în politica europeană(și nu e deloc exagerat, dată fiind îmbrățișarea deschisă a nazismului ucrainean de către UE), în timp ce AUR ar fi sub-oamenii, Șoșoacă și adepții săi ar fi ne-oamenii. Asta din punctul de vedere al politicii sistemului, să fim bine înțeleși!
Singurul element pozitiv al alegerilor din acest moment este, cu siguranță, reușita SOS România. Un loc mai potrivit pentru Șoșoacă și Lazarus nici că există. Parlamentul European – acest centru al răului continental – avea nevoie de un virus care să reseteze întreaga situație și, personal, tind să cred că Diana Iovanovici Șoșoacă își poate duce la îndeplinire această misiune.
Știu, mulți vor spune că nu sunt rezonabil. Cum adică „să defilăm cu Șoșoacă? Ar trebui să ne fie rușine!”. E opinia pe care o răspândesc televiziunile și media sistemului. O opinie absolut neadevărată. O să înțelegeți imediat de ce, prin comparația cu Ungaria. Acest stat dușman nouă, cu jumătate din populația României, a fost în toate timpurile infinit mai influentă decât noi.
Ungaria este vestită prin calitatea deosebită a politicienilor pe care-i trimite acolo. Pur și simplu, indiferent de vremuri, politicienii unguri găsesc întotdeauna conexiunile necesare pentru a-și atinge scopul. Priviți doar cum a rezistat Orban unei Comisii Europene ostile, gata oricând să-l belească prin mișcări mai mult sau mai puțin ortodoxe.
OK, veți întreba, care-i legătura cu Șoșoacă?
O să vă spun cât se poate de frust:
Șoșoacă este singurul politician autohton autentic, demn de export.
De aceea spun apăsat că, prin trecerea pragului de către SOS România, treburile s-au aranjat cât se poate de bine. Șoșoacă a fost cea care, în stilul ei bombastic, s-a opus vaccinării.
Este singurul politician autohton care se opune sprijinirii Ucrainei, adică acea cale justă pe care o putea adopta România.
Șoșoacă a fost singura care a salvat Parlamentul României de rușinea unui discurs de-al lui Zelenskyi acolo. Pur și simplu, ea l-a pus pe fugă pe clovnul pitic!
Șoșoacă nu este tinichea americană, asta cu siguranță! Și, nu în ultimul rând,
Șoșoacă e singurul politician de-aici care a dovedit determinare și curaj în a se opinti împotriva unei târle de nevolnici, indiferent de dimensiunea acesteia.
Pot să nu fiu de acord cu stilul ei, pot să n-o suport, dar nu pot ignora faptul că Șoșoacă e singura care are în pantaloni ceea ce le lipsește cu desăvârșire castraților din politica autohtonă.
Am fost cunoscuți până acum strict pentru stilul nostru servil. Românii erau ăia pe care se ștergeau pantofii, buni doar să înfulece nămolul grofilor vestici. E timpul să fim cunoscuți și cu fața cealaltă, aia radicală, absolut nerezonabilă. Nu convine? Foarte bine! Să nu convină.
Sper din tot sufletul ca Diana Șoșoacă să-și îndeplinească misiunea cu abnegația pe care a dovedit-o până acum. Lucrul pe care trebuie să-l înțeleagă e că a fost votată din frustrare și, continându-și linia, nu are decât de câștigat. Felicitări, Șoșoacă, ține-o tot așa! Fii nerezonabilă și profită din plin de asta.

Autor: Dan Diaconu
Sursa: trenduri.blogspot.com/

COMENTARII

  1. de acord 100 % , slugile si tradatorii ramasi fara genunchi , nu o suporta , ca le spune in fata cine sunt !in PE nimeni nu o sa stie de falca , hava , dancu , etc niste besinosi care se duc pentru bani , dar Diana va fi repede cunoscuta .

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.