ALEGERI LOCALE BRAȘOV – Dr. Dan Grigorescu a înfrânt caracatița haștagistă a...

ALEGERI LOCALE BRAȘOV – Dr. Dan Grigorescu a înfrânt caracatița haștagistă a USR-AUBv, deposedându-I/o de un consilier

1 60

În urma contestației depuse de doctorul Dan Grigorescu, candidat independent, la BEC(Biroul Electoral de Circumscripție municipal) acest for electoral s-a văzut obligat să-i valideze mandatul de consilier local independent în defavoarea USR,camuflat sub toxica Alianță Uniți pentru Brașov(uniți în furăciune probabil, dintre USR, PMP, forța Dreptei și FDGR.  
Acest partid antinațional, trădător de țară, a încercat să-i șterpelească mandatul doctorului brașovean prin intermediul cârtițelor pe care le-a avut în componența biroului electoral amintit, distribuindu-i ilegal mandatul lui George Boroda.  BEC Brașov, încălcând flagrant legea electorală a rotunjit în sus mandatele progresiștilor haștagiști ai USR, recte AUR Brașov, când de fapt legea stipulează că se rotunjește în jos numărul de mandate, dacă numărătoarea dă cu rest.
Astfel, sulfurosul partid neomarxist, vânzător de țară, în complicitate cu celelalte partide, cel băsist și cel orbanist, își adjudecase 13 mandate de consilier local, față de 12 câte avea dreptul.
Cum tentativa de fals și uz de fals în gestionarea rezultatelor electorale se pedepsește cu închisoarea, este curios de văzut dacă imobilul parchet brașovean se va autosesiza de această dată, până în prezent lăsând impresia că protejează interesele useriste la Brașov.

Pe haștagiștii progresiști brașoveni ai lui Coliban îi așteaptă o cruntă opoziție
În acest moment haștagiștii au pierdut orice șansă de a mai forma o majoritate în CL în favoarea lor, știut fiind că doctorul Grigorescu este un patriot luptător cu Sistemul Coldea, care și la Brașov, sub conducerea fostului primar Allen Coliban,  s-a dedat la blestemății greu de închipuit, în deplină impunitate datorită Cîmpului Tactic remanent din Parchetele și Justiția brașoveană, pe care-l controla în favoarea unor forțe dușmane țării(ong-urile lui Soros).
Liberalii și pesediștii grupați în jurul noului primar George Scripcaru dețin 13 mandate de consilier local, Haștagiștii neomarxiști globaliști de la USR 12 mandate, AUR doar 2 mandate în urma unei prestații electorale sub execrabil în municipiul Brașov, iar independentul Dan Grigorescu un mandat.
Este previzibil că George Scripcaru va reuși constituirea unei majorități în CL alături de AUR și de independentul amintit, majoritate asigurată de 16 consilieri, ceea ce va aduce posturile de viceprimar în curtea PNL-PSD.
Asta, dacă nu cumva AUR Brașov va reuși vreo negociere miraculoasă, prin care să preia un post de viceprimar cu doar doi consilieri.

Libiu Mateescu  

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.