Răul poate distruge lumea

Răul poate distruge lumea

0 58

Această serie de hărți arată furtul progresiv al Palestinei de către Israelul sionist, din 1947, cu complicitatea Washingtonului și a Europei. Unde s-au dus toți palestinienii care locuiau în zonele verzi ale Palestinei, aproape toată Palestina, în 1947? Au fost aduși în tabere de refugiați din Iordania și Liban.
ONU (a doua hartă de la stânga) plănuia să dea Israelului jumătate din Palestina, deși nimeni nu a explicat dreptul ONU de a înstrăina o țară ce aparținea poporului său. Redistribuirea generoasă de către ONU a Palestinei către Israel nu a satisfăcut însă Israelul, care a luat restul.
Furtul Palestinei de către Israelul sionist și curățarea etnică a palestinienilor din propria lor țară au fost acoperite în fiecare an, de-a lungul timpului, de către Occident, care pretindea că este în favoarea unei „soluții cu două state”. Desigur, o astfel de soluție nu s-a materializat niciodată, deceniu după deceniu, deoarece Israelul a revendicat întregul teritoriu.
„Soluția celor două state” a permis Occidentului să pretindă că face ceea ce este corect, în timp ce Israelul a furat țara și a exilat populația, ale cărei rămășițe au fost limitate la ghetoul din Gaza, în prezent în curs de distrugere de către Israel cu arme și bani americani.
America a fost incapabilă să facă ceva în legătură cu acest genocid al unei țări și al unui popor, deoarece președinții și membrii Camerei Reprezentanților și ai Senatului SUA sunt aleși pe baza contribuțiilor electorale israeliene.
Miliardele de dolari pe care contribuabilii americani sunt forțați să le cedeze Israelului în fiecare an se întorc la noi pentru a ne cumpăra alegerile. Prin urmare, Washingtonul răspunde în fața lobby-ului israelian, nu în fața poporului american. Vedem aceasta în mod clar în invitația adresată de Congresul SUA lui Netanyahu, care este pus sub acuzare atât în Israel, cât și de către Curtea Penală Internațională. Washingtonul este hotărât să arate că, în ciuda acuzațiilor penale împotriva lui Netanyahu, acesta se află sub protecția Statelor Unite. În schimb, se presupune că e necesar să îl catalogăm pe Trump drept un infractor, pe baza unor acuzații inventate, care nu se bazează decât pe opiniile unor procurori hotărâți să îl țină pe Trump departe de Casa Albă.

Israelul își folosește, de asemenea, tributul primit de la americani pentru a cumpăra pastori ai bisericilor evanghelice, pentru ca aceștia să-și îndoctrineze congregațiile că este voia lui Dumnezeu ca America să sprijine Israelul și ca Israelul să-și recupereze casa de acum 2.000 de ani sau mai mulți, din care Dumnezeu a risipit o populație evreiască păcătoasă. Unele dintre bisericile evanghelice sunt atât de prinse de acest curent, încât au ajuns să fie cunoscute drept „sionişti creştini”.
Ceea ce „marele Occident moral” nu înțelege este că, susținând și apărând politica de genocid a Israelului față de palestinieni, „marele Occident moral” și-a dat aprobarea pentru genocid. Deci, despre ce moralitate a Occidentului mai poate fi vorba?
Chiar și Putin felicită Israelul pentru păcatele și crimele sale. Poate că Putin face asta pentru că povestea Holocaustului este o modalitate prin care Putin să sublinieze că Rusia luptă cu naziștii în Ucraina. Cu toate acestea, sprijinul lui Putin pentru Israel este extraordinar, deoarece Israelul este cel care-l presează pe câinele său american să atace Iranul, ceea ce ar fi o catastrofă pentru Rusia și China. Fără Iran, eforturile Rusiei și Chinei de a organiza Asia într-un bloc comercial coerent, independent de dolar, nu ar avea sorți de izbândă. În schimb, jihadiștii CIA ar împânzi Federația Rusă, Asia Centrală și China.
Rușinea Americii de a susține genocidul diminuează rândurile personalului calificat din Departamentul de Stat al SUA. Încă doi oficiali au demisionat pentru a nu fi asociați cu complicitatea Washingtonului la uciderea în masă a palestinienilor.

Alexander Smith a pregătit un raport pentru Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională privind rata extraordinar de ridicată a mortalității materne și infantile în rândul palestinienilor care suferă atacul israelian. A fost concediat repede, înainte de a putea transmite raportul.
El a spus :„Nu îmi pot face treaba într-un mediu în care anumiți oameni nu pot fi recunoscuți ca fiind pe deplin umani sau în care principiile de gen și drepturile omului se aplică unora, dar nu și altora, în funcție de rasa lor.”
Un alt oficial al Departamentului de Stat, Stacy Gilbert, a demisionat. Ea a spus că nu mai poate accepta minciunile Departamentului de Stat conform cărora Israelul nu a obstrucționat în mod deliberat fluxul de alimente sau de alte ajutoare în Gaza.
Până acum, 33 de oficiali ai Departamentului de Stat au demisionat, părăsindu-și locurile de muncă confortabile și bine plătite, deoarece nu au mai putut suporta imoralitatea de a fi angajați al Departamentului de Stat al SUA.
Acest aspect ne umple de speranță. El indică faptul că unii americani angajați la Washington au încă o conștiință morală și că nu vor servi Washingtonul în detrimentul conștiinței lor.
Răul total pe care îl reprezintă regimul Biden are sprijinul unei mari minorități de alegători americani. Faptul că americanii vor vota pentru rău arată cât de mult s-a dus în jos America. Apare automat întrebarea: ce sunt Statele Unite în afară de o amenințare la adresa vieții de pe pământ, la adresa întregii civilizații și a oricărei moralități cunoscute? De unde știm că Satana nu ține Washingtonul în palmă?
Ne confruntăm cu posibila izbucnire a unui război nuclear, cu o condamnare la moarte a vieții pe pământ și nu există niciun lider occidental care să urmărească să rezolve criza. Zelenski a adoptat o lege care interzice negocierile cu Rusia pentru a pune capăt conflictului. Răspunsul Washingtonului la avertismentele directe ale Rusiei este de a le schimba în propagandă împotriva Rusiei.
După cum spune Putin, vom vedea ce se va petrece.

Autor: Paul Craig Roberts
Sursa: yogaesoteric.net & Global Research

NOTA
Paul Craig Roberts este un autor renumit și cadru universitar, președinte al Institutului pentru Economie Politică, unde a fost publicat inițial acest articol. Dr. Roberts a fost anterior editor asociat și editorialist pentru The Wall Street Journal.
A fost secretar adjunct al Trezoreriei pentru Politică Economică în timpul administrației Reagan. Este un colaborator regulat la Global Research.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.