Încă un parlamentar brașovean s-a alăturat provocării InfoBrașov de ziua drapelului

Încă un parlamentar brașovean s-a alăturat provocării InfoBrașov de ziua drapelului

0 69

Deputatul brașovean, Gabriel Andronache, s-a implicat în concursul pentru parlamentari la postările acestora de ziua Tricolorului. La infoBrașov centralizăm toate postările parlamentarilor brașoveni, raportat la această zi și vom stabili mâine care a fost mai transpus în patriotismul stilistic al sărbătorii drapelului national. 
Astăzi, 26 iunie, sărbătorim Ziua Drapelului Național, cel mai sacru element identitar ale națiunii noastre, fiind unul din cele trei simboluri naţionale ale României, alături de Stema naţională şi Imnul naţional.
”Steagul este familia, ogorul fiecăruia, casa în care s-au născut părinţii şi unde se vor naşte copiii voştri”, cum spunea A.I. Cuza, la momentul în care a decretat tricolorul ca drapel oficial al Principatelor Unite, reprezintă poate cea mai emoționantă caracterizare a acestui simbol național, care a reprezentat un adevărat catalizator pentru realizarea unității și solidarității românilor!
Istoria a demonstrat că pentru Partidul Național Liberal, încă de la începuturile sale, Drapelul a reprezentat un simbol al datoriei față de patrie, inspirându-ne, generație după generație, în amplul proces de modernizare a României!
Toate marile momente din istoria țării noastre, la care PNL a contribuit cu onoare și curaj, au fost înfăptuite purtând Drapelul Național în suflet! Este important de menționat, în acest context, că pentru onoarea și apărarea simbolului suprem al țării, la inițiativa PNL, legislația a fost completată în actuala legislatură parlamentară în sensul în care am introdus sancțiuni ridicate pentru toți aceia care pângăresc drapelul tricolor!
Tot astăzi, românii de pretutindeni vom fi uniți sub Drapelul Național pentru a susține și a ne bucura de parcursul Generației de suflet a României la Campionatul European de Fotbal! Este o lecție de patriotism și încredere în forțele proprii care ne dă asigurări pentru viitorul acestei națiuni!
La mulți ani, români!
Hai România!„
a postat deputatul Gabriel Andronache.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.