„Majorarea salariului minim la 3.700 de lei de la 1 iulie va...

„Majorarea salariului minim la 3.700 de lei de la 1 iulie va menține și beneficiile salariaților”!

0 84

Premierul Marcel Ciolacu a ținut să liniștească salariații din România precizând că majorarra salariului minim  se va simți ca o creștere, iar contravaloarea tichetelor de masă, respectiv a indemnizației de hrană vor fi excluse de la calculul pragului de 4.000 de lei pentru aplicarea facilităților fiscale.
„Majorarea salariului minim la 3.700 de lei de la 1 iulie va menține și beneficiile salariaților. Astfel, contravaloarea tichetelor de masă, respectiv a indemnizației de hrană vor fi excluse de la calculul pragului de 4.000 de lei pentru aplicarea facilităților fiscale.
Și tot astăzi, am înghețatat punctul de amendă, astfel încât acesta să nu crească odată cu salariul minim pe economie”
a declarat Premierul Marcel Ciolacu, la ședința de Guvern care a avut loc astăzi.
Reamintim că Guvernul majorează salariul minim la 3.700 lei de la 1 iulie și crește la 300 lei suma care nu este impozitată. Totuși, meține la 4.000 lei pragul salarial până la care se pot acorda beneficii pentru angajați.
Potrivit Consiliul pentru IMM-uri, dacă pragul rămâne la acest nivel, salariile unor angajați ar putea scădea sau angajatorii ar putea renunța la unele beneficii acordate angajaților, scrie Realitatea.net.

Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.