Incredibil! Zelensky compară ezitarea președinților americani, Biden și Trump, cu zicerea lui...

Incredibil! Zelensky compară ezitarea președinților americani, Biden și Trump, cu zicerea lui Lenin

1 58
President Joe Biden welcomes Ukraine's President Volodymyr Zelenskyy at the White House in Washington, Wednesday, Dec. 21, 2022. (AP Photo/Andrew Harnik)

Credincios subteranelor caracterului său pernicios și nerecunoscător, micul dictator nesimțit de la Kiev, Volodîmîr Zelensky, îl atacă pe Joe Biden în cel mai negru ceas al său, cu acuzația insidioasă că nu are voința necesară de a primi Ucraina în NATO. Adică de a declanșa Al Treilea Război Mondial. Iar, pe deasupra, Trump intenționează să blocheze total sprijinul pentru Ucraina, așa că Zelensky a apreciat politica SUA exact cu cuvintele lui Lenin „Un pas, înainte, doi pași înapoi”.
Semn că se identifică cu concepția marelui său înaintaș, cel care a smuls samavolnic Donbassul și Hersonul, împreună cu Odessa, de la Mama Rusia și le-a alipit în cel mai nelegiuit mod cu putință la Ucraina. Este normal astfel pentru Zelensky, evreul khazar care a indus și este vinovat moral de distrugerea Ucrainei de către ruși, să-și extragă esența intelectuală și creatoare de la întemeietorul statului sovietic bolșevic.
Zelensky îl atacă, deci, frontal pe Biden imediat după ce acesta i-a făcut cadou 62 de miliarde de dolari din banii fiecărui american, plus alte miliarde suplimentare, taman când acesta este în corzi după ultima confruntare ratată cu Trump, în urma căreia i se cere retragerea din cursă de către principala presă americană.
Fostul președinte american însă, mai versat într-ale afacerilor, a apreciat jecmănirea americanilor de către Zelensky drept inacceptabilă în sensul că „Nu se mai termină” solicitările acestuia, iar el va pune capăt acestei stări de fapt, chiar înainte de a ajunge la Casa Albă.

Politica americană comparată de Zelensky cu o ezitare amendată de Lenin printr-o sintagmă celebră 
Președintele ucrainean a spus că administrația Joe Biden „nu este încă pregătită să ne dea invitația”, potrivit Sky News, informează Mediafax.
Volodimir Zelenski a făcut afirmația în cadrul unui interviu pentru The Philadelphia Inquirer. El a remarcat și comentariile recente ale candidatului la președinție Donald Trump, care a sugerat că propunerea de aderare a Kievului la NATO a provocat invadarea Ucrainei de către Rusia.
„Din păcate, aceasta este politica unui pas înainte, doi pași înapoi”, a explicat Zelenski pentru publicația de știri din SUA. Liderul ucrainean a mai spus că aderarea Kievului la NATO ar putea aduce beneficii Rusiei, oferindu-i „securitate”.
„Dacă Statele Unite se tem să-l enerveze pe Putin și acesta este motivul pentru care nu suntem invitați, atunci le cerem partenerilor noștri strategici să ne ofere ceea ce ne-ar proteja: sisteme Patriot, un număr substanțial de F-16 și posibilitatea de a folosiți arme în interiorul Rusiei”, a fost concluzia lui Zelenski, preluat de Știri pe Surse.
Ar fi interesant de urmărit cum se vor replia loazele care conduc România astăzi și care au executat întocmai ordinele lui Biden și a democraților săi, ajutându-l pe acesta practic în campania sa electorală, după ce va câștiga Donald Trump alegerile în SUA.
Vor declama probabil ritos că nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase. Și, iar probabil că vor încerca ploconirea la Washington în fața noii administrații ca și când nimic nu s-a întâmplat, ca și când nu l-ar fi sprijinit în mod incontestabil pe Biden prin asocierea liderilor pro-democrați comasați ai României, cu toate inițiativele dezastruoase ale acestuia în privința Ucrainei.
Noroc că Trump nu este atât de ușor de dus de nas și sigur nu-i va primi, nici pe viitorul premier al României, nici pe viitorul președinte(decât doar dacă acesta se numește George Simion n.n.), nici măcar pe peluza Casei Albe. Sau da, dar doar după ce le dă OK-ul Victor Orban!

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Cum se vor replica loazele, vor linge mai departe, ca altceva nu știu, nici nu pot!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.