Nevasta-Jill a izvorului de decrepitudine Joe Biden a preluat frâiele Americii

Nevasta-Jill a izvorului de decrepitudine Joe Biden a preluat frâiele Americii

1 37

Mesajul, nevestei, copiilor și nepoților lui Biden, împreună pentru o ședință foto duminică cu celebra fotografă Annie Leibovitz, a fost „să lupți în continuare”, au spus două surse familiare cu discuțiile.
În ultimele zile, unii dintre membrii familiei lui Biden și-au exprimat profunda frustrare față de consilierii responsabili de pregătirea lui pentru dezbatere(sic! Nu poți face din rahat bici! N.n.), care a continuat în conversațiile din weekend, au spus mai multe surse, citate de același cotidian.
Care va să zică, soarta Americii stă în părerologia unui clan de familie, beneficiar de altfel al matrapazlâcurilor și corupției ce au maculat până la înnegrire mandatul lui Biden la Casa Albă.
Nu este de mirare, deci, că această liotă de copii și nepoți patronată de nevasta Jill,( care mimează binele Americii în beneficiul progeniturilor sale), îl îndeamnă la luptă pe senilul lor Pater Familias, pentru că altfel vor pierde sigur privilegiile statutului de familie prezidențială, ba unii riscă și pușcăria, Hunter Biden, adică!

Ca și în cazul lui Ceaușescu, nevasta îl duce de râpă și în derizoriu pe Biden, dar în paginile unei reviste de modă
Joe Biden a asigurat însă a doua zi că nu are nicio intenţie să renunţe la candidatura pentru al doilea mandat. Acest subiect pare să fi fost abordat şi la întâlnirea cu familia din weekend.
Nu vom permite(sic! Ai spune că nevasta senilului este organism de stat și nu permite lucruri în America! N.n.) ca aceste 90 de minute (de dezbatere) să definească cei patru ani în care a fost preşedinte(sic! Prestația televizată cu Trump a senilului președinte a fost cea mai puțin dăunătoare manifestare a președinției sale din cei patru ani de eșecuri gargantuești ale Americii supt Biden! N.n.).
Vom continua să luptăm!”, a asigurat soţia sa, Jill Biden, în interviul pentru revista Vogue(sic!Cea mai importantă publicație de modă din lume!? Probabil că New York Times și Washington Post nu mai au disponibilitatea de a publica tristul cântec al lebedei democrate, Lill Biden, disperată de prăbușirea în abisul lacului ridicolului a lebădoiului său, Joe Biden. N.n.)
După aproape o jumătate de viaţă alături de Joe Biden, ea este confidenta lui, ancora sa şi cea care l-a încurajat cel mai mult în ultimele zile să-şi continue campania pentru realegere. El „va face mereu ce este cel mai bine pentru ţară”,(sic! Păi, i-au spus toți ceilalți democrați, mai ales presa americană, ce e mai bine pentru țară! Plecarea! N.n.) a pledat ea din nou în favoarea soţului său în acest interviu.
„Fiecare campanie este unică. Dar în acest caz urgenţa este diferită. Ştim ce este în joc. Joe cere poporului american să se unească pentru a pune capăt la toată această încrâncenare(sic! Încrâncenare împotriva senilității și decrepitudinii sale?? N.n.)”, a adăugat Jill Biden, în loc să recunoască realitatea: „Am un soț decrepit, care nu mai știe pe unde-i buda prin Casa Albă și apasă dracului pe butonul nuclear în loc de cel al budei greu accesibile!”

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.