CSAT, instituția prezidențială ocupată cu înalta trădare de țară, este contrazisă de...

CSAT, instituția prezidențială ocupată cu înalta trădare de țară, este contrazisă de români

0 72

CSAT, instituția prezidențială ocupată cu înalta trădare de țară, este contrazisă de români
Un sondaj CURS, preluat de Știri pe Surse, a relevat că românii nu sunt în general de acord cu fragmentarea apărării antiaeriene a României pentru a dona un sistem Patriot Ucrainei.
În 20 iunie, președintele trădător Iohannis împreună cu premierul Marcel Ciolacu și cu ministrul Tîlvăr de la Apărare, au decis comiterea până la capăt a infracțiunii de trădare de țară prin donarea unui sistem militar esențial pentru apărarea populației României în fața unui atac aerian, unul din cele patru sisteme Patriot achiziționate de România cu bani grei de la americani.
Ba, netrebnicul de președinte sas a plecat și în America pentru a încasa o tinichea-decorație irelevantă de la decrepitul președinte Joe Biden, la Camp David, răsplată pentru autoamputarea apărării aeriene a României.
Ministerul Apărării Naționale, sub comanda Tîlvăr, nici până în ziua de astăzi nu a pus decât un sistem Patriot în funcțiune din cele patru aflate în țară, deși au alarmat populația în permanență cu privire la posibilitatea unor atacuri aeriene, accidentale sau nu.

CSAT preocupat de apărarea Ucrainei, nu a României   
„Având în vedere deteriorarea semnificativă a situaţiei de securitate în Ucraina, ca urmare a atacurilor constante şi masive ale Rusiei asupra civililor şi a infrastructurii civile, mai ales asupra celei energetice, precum şi consecinţele regionale ale acestei situaţii, inclusiv asupra securităţii României, în strânsă coordonare cu aliaţii, membrii Consiliului au decis donarea către Ucraina a unui sistem PATRIOT”, a transmis consternant CSAT motivarea deciziei, potrivit aceluiași cotidian.

Românii resping sprijinirea militară a Ucrainei
Conform sondajului, 60% dintre români au auzit de decizia României de a dona către Ucraina un sistem de rachete Patriot pentru a fi folosite în război contra Rusiei, însă doar 8% se declară total de acord cu această măsură, în timp ce parțial de acord sunt 17% dintre români.
Pe de altă parte, parțial în dezacord cu decizia CSAT de a trimite Ucrainei sistemul Patriot se declară 17% dintre repondenți, în timp ce 38% dintre românii chestionați au declarat că sunt total în dezacord cu decizia României.
Un procent semnificativ de 20% dintre români fie nu au vrut să răspundă, fie au spus că nu au o părere clară, potrivit Știri pe Surse.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.