Germaniei nu i-au ajuns înfrângerile din două războaie mondiale și mai vrea...

Germaniei nu i-au ajuns înfrângerile din două războaie mondiale și mai vrea una peste cinci ani

0 75

Exaltarea care a cuprins creierele tulburate de aburii războiului ale cancelariilor occidentale este greu de explicat, din moment ce nu există nici cea mai mica intenție din partea Rusiei să se confrunte cu NATO.
Neînfrânatul Pistorius, care conduce ministerul Apărării german face chiar predicții speculative asupra unui viitor improbabil, făcând calcule despre lungimea coloanelor de blindate și alte vehicule militare, despre numărul de soldați ce urmează a fi mobilizați, despre culoarele de transport, despre aeroporturile militare, despre resursele implicate, totul denotând mai degrabă o dorință beligerantă a germanului decât o realitate inevitabilă. Dar, ca un școlar leneș și prostănac, uită că fără SUA Germania este pierdută în confruntarea cu Rusia.
Ori Trump, care vine sigur la putere în America după atentatul eșuat asupra lui a spus foarte clar că America nu-și va mai sacrifica soldații nici pentru apărarea Europei, darămite pentru vreun atac preventiv asupra Rusiei condus de Germania.
Mai mult, ar putea retrage SUA din NATO. Cum Victor Orban a declarat că nu va permite niciunei armate să treacă prin Ungaria înspre Rusia, înseamnă că tot ruta poloneză rămâne singura soluție, exact ca în Al Doilea Război Mondial. Dar, pentru aceasta Germania democrată trebuie să devină Al IV-lea Reich, întrucât populația germană nu se va hazarda să susțină o sinucidere sigură a germanilor prin noul Plan Ost DEU.
Probabil cu Ursula Leyen în frunte peste cinci ani, având de-a stânga și de-a dreapta ei reputatele războinice gureșe din fruntea guvernelor estonian, (acum șefă a diplomației europene), lituanian și letonian. Cu asemenea muieret progresist, specializat în diatribe ascuțite și în ecologism, în fruntea oștirilor europene succesul militar împotriva lui Vladimir Putin e ca și asigurat.

Complexurile militar-industriale ale țărilor NATO avansate au un singur interes: războiul!
Complexul militar-industrial al Germaniei, cel al Franței, cel al marii Britanii și cel al SUA se vor îmbogăți nemăsurat. Exact cum au făcut marile companii farmaceutice din timpul pandemiei COVID.
Cert este că industria militară a Germaniei, în fruntea căreia se găsește trustul Rheinmetall, și impus punctul de vedere, anume că ne-a ajuns atâta pace în Europa și un nou conflict militar global trebuie stârnit, mai întâi în Ucraina, mai ales că izvorul de decrepitudine perdant de la Casa Albă spune că așa e bine pentru toată lumea.
Adică acea lume care compune complexurile militar-industriale ale Occidentului. Exact ca în Planul de 4 ani condus de Goring în Germania antebelică, această țară urmează să se reînarmeze rapid pentru a contraataca împotriva iluzoriilor ofensive rusești în Europa, aidoma strategiei belicoase a lui Hitler din 1940-41, care a susținut vehement că Uniunea Sovietică trebuie atacată, căci dacă nu, va ataca aceasta din urmă Germania. teorie susținută astăzi și de exaltatul Pistorius.
României poate îi va reveni sarcina să ocupe Sevastopolul, având în vedere că diviziile românești de vânători de munte l-au mai însoțit pe Von Manstein și Armata a 11-a germană în cucerirea acestui oraș-fortăreață rusesc în primăvara lui 1942. De acolo probabil Armata română va înainta din nou spre Stalingrad, astăzi Volgograd. Și istoria se va repeta.

Pistorius anunță război în 2029, rușii spun că e tâmpit
Bundeswehr (forțele armate germane) a pregătit un plan operațional pentru Germania (OPLAN DEU), care prevede desfășurarea rapidă a 800.000 de soldați și 200.000 de echipamente NATO pe flancul estic al alianței în cazul unui atac rusesc, scrie Der Spiegel, preluat de Știri pe Surse. Un convoi militar ar trebui să se poată opri pentru odihnă la fiecare 300-500 km de călătorie. În acest sens, autoritățile inspectează deja infrastructura civilă pentru a afla dacă va putea primi și servi un astfel de număr de echipamente și persoane.
Potrivit Bundeswehr, lungimea coloanei va fi de 13 mii km. Inspectorul general al Bundeswehr, generalul-locotenent Carsten Breuer, a avertizat că Federația Rusă va putea ataca NATO în cinci până la opt ani, după care ministrul german al apărării, Boris Pistorius, a cerut forțelor armate ale țării să se pregătească pentru război în 2029.
Anterior, NATO anunța că va forma mai multe coridoare în cazul unei invazii rusești, pentru a-și putea transfera rapid trupele și armele pe linia frontului. Conform planului, militarii americani vor ateriza într-unul din cele cinci porturi europene, iar apoi vor fi trimiși la locul potrivit pe rute pregătite în prealabil.
Aberațiilor lui Pistorius i s-au alăturat și cele ale nulității de general afro Lloyd Austin, care a declarat aiuritor că înfrângerea Ucrainei va duce la un război între alianță și Rusia, deoarece Putin „nu se va opri” în încercarea de a „profita de teritoriul suveran al vecinilor săi”.
La începutul lunii decembrie, președintele american Joe Biden a făcut o declarație similar, de care însă nu-și mai aduce aminte pentru că nu și-a mai luat pastilele la timp după confruntarea televizată cu Trump.
În schimb, Kremlinul neagă că Rusia ia în considerare un atac asupra NATO. Președintele Vladimir Putin a numit astfel de declarații „un nonsens complet„(Adică tâmpenii! N.n.).
Potrivit acestuia, Rusia nu are „nici interese geopolitice, nici economice, nici politice, nici militare” de a intra în război cu alianța, conform Știri pe Surse. Și-apoi, cine îi garantează ministrului Apărării german că respectivul conflict nu va fi unul nuclear de această data între Rusia și Germania?
Câte rachete nucleare deține Germania, pentru că Statele Unite nu se vor grăbi să se autoanihileze reciproc nuclear cu Rusia pentru a respecta absurdul și deja defunctul Articol 5 al Tratatului NATO?
Răspuns: Nici una.
Fără comentarii.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.