Nu e cazul să facem din Marcel Ciolacu sclavul candidaturii pentru prezidențiale!”

Nu e cazul să facem din Marcel Ciolacu sclavul candidaturii pentru prezidențiale!”

0 45

Din capul locului, o spun apăsat: nu mă interesează și nu mă prea pricep la aranjamentele partidelor, inclusiv în zona alegerilor… Fie acestea și pentru prezidențiale!
Nu mă pot abține, totuși, să nu formulez o observație pe marginea unei declarații publice făcute de un „greu” din PSD, nimeni altul decât Mihai Tudose, cel care a fost portdrapelul coaliției de guvernare la europarlamentare.
Acesta, fără a avea o retorică prea cizelată, a rostit, aproape răstit către jurnaliști, o zicere demnă de toată atenția:
Nu e cazul să facem din Marcel Ciolacu sclavul candidaturii pentru prezidențiale!”
Fără dubii, se lucrează la lansarea unei strategii de rezervă prin care actualul președinte al PSD să fie ferit de niste riscuri electorale care să-i pună în pericol capul și poziția de putere deținută în statul român…
Mihai Tudose, după aprecierea unui ziarist cunoscut, este „un structurist și un combinagiu notoriu”, membru al „cercului interior” de putere în PSD…
Declarația nu a fost una spontană! Fără a face prea multe supoziții, am aflat, doar printr-o simpla propoziție că există scenariul unui independent pentru Cotroceni, agreat și susținut de PSD, și că acesta este întocmit „cap-coada”….
Marcel Ciolacu, iată, destul de viclean fiind, se pricepe să plămădească aranjamentele prin care cei care îi vor capul și funcțiile să rămână cu ochii în soare!
Bătălia pentru putere are, precum se vede, multiple fațete…
Iar „steaua Polară” a politicii, să nu uităm, a fost, este și va fi, indiferent de declarați, „cămara cu miere” a Bugetului Public!

Toma Pirau

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.