„Iohannis va fi comisar european pentru apărare și înarmare”!

„Iohannis va fi comisar european pentru apărare și înarmare”!

2 73

Într-un studiu făcut în iulie 2020 de Novel Research s-a constatat ceva uluitor:
– peste 64% dintre români nu aveau încredere în comunicatele oficiale ale autorităților referitoare la plandemie;
– peste 45% dintre români nu credeau în existența molimei plandemiei;
– peste 43,5% dintre români nu credeau în ceea ce influencerii, celebritățile, experții și politicienii de la putere le spuneau despre plandemie;
– peste 71,5% dintre români nu dădeau nicio ceapă degerată pe ceea ce li se spunea la tv.
Este o certitudine că la fel stau lucrurile și cu claimătceingiul și cu războiul sustenabil. Poate chiar mai rău.
Nu s-a schimbat nimic în ultimii 4 ani – dimpotrivă, s-a mers din rău în mai rău.
Nu a putut nimeni proba că iadul alb sau cupola de foc sunt de la bășinile vacilor și nici că vânarea de vânt (captarea și stocarea codoiului la 3500 de metri în pământ) ar obliga poluatorii să mai producă mai puține noxe.
Așa cum a fost cazul cu politica sanitară în plandemie, și politica climatică a fost dată pe mâna unora ca “expertul” Bill Gates și a fundațiilor lui.
În continuare, (pseudo)vedete ultra-plătite și experți sponsorizați de industria de profil vorbesc la sentiment despre sacrificiul climatic și alimentar al altora – că ei merg cu yachtul și cu private jet – ul la conferințe claimătceingi și la Alianțe Solare, unde mănâncă chateaubriand din care aruncă 85% la gunoi.
Și în continuare televiziunile sunt plătite gros pentru a vorbi despre cupole, iaduri, sufocări, inundații și incendii catastrofale sau despre doborârea unor avioane militare hiper-sonice cu un borcan de murături.
A, și politicienii pricepuți din plandemie sunt în continuare la putere, acolo unde profitorii crizelor au nevoie de ei. Există “șanse” ca Ciucă, cel care se exprimă atât de clar în limba română, să ne fie comandant suprem în al treilea război mondial, iar Ciolacu, cel care stă atât de bine pe partea de bacalaureat, să ne fie premier.
Și mai bine, și mai frumos: Iohannis va fi comisar european pentru apărare și înarmare.
Așadar: Inshallah!

Autor: Gheorghe Piperea
Sursa: facebook.com

NOTA
Opțiunea PSD pentru comisar european, după refuzul brăileanului Mihai Tudose: Victor Negrescu.
Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, despre numirea comisarului european din partea României, că posturile se negociază întâi în interiorul famililor europene şi că urmează să aibă discuţii şi cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.
Premierul a anunţat că europarlamentarul PSD Mihai Tudose nu doreşte să meargă comisar, arătând că a avut o discuţie cu acesta, şi a zis că vrea să rămână alături de echipă.
Adică, „Cu alte cuvinte m-a refuzat”, a mai spus premierul. Despre Victor Negrescu, Marcel Ciolacu a arătat că este o variantă de comisar.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.