Liberalii aflați pe marginea Gropii Marianelor își vând mârțoaga prezidențială ca bidiviu...

Liberalii aflați pe marginea Gropii Marianelor își vând mârțoaga prezidențială ca bidiviu arab

1 48

Disperarea a atins cote paroxistice la liberali, aspect reliefat acustic de isteriile televizate ale paiaței sulemenite precum cocotele din Obor, Rareș Bogdan. Care nu mai prididește în a ridica osanale generalului gonflat al popotei naționale, Nicolae Ciucă, prezentându-l ca pe un măreț militar, egalat probabil în istorie doar de Sargon cel Mare al akkadienilor. Mai nou, le trăzni prin capetele înfierbântate cu prea puține circumvoluțiuni pe creier apelul la coagularea Dreptei românești. Supt ei, libera bineînțeles.
După convenabila încârligare precum crucea zvastică, anume cu PSD, pentru a supraviețui politic în prim planul jocurilor de putere din România, PNL privește visător în trecutul său nu prea îndepărtat când nu era literalmente călcat în picioare de USR+, comparativ cu situația prezentă a încățelirii cu PSD.
Iar cum tupeul galben-albăstriților nu este limitat în timp și spațiu, au propus pur și simplu useriștilor să renunțe la candidatura prezidențială a blondinei lor, care presta emisiuni meteo în costum de baie de pe plaja Mării Negre, Elena Lasconi, și să accepte candidatura unică a generalului lor expirat, care cu nicio posibilitate de sucțiune nu poate încăpea într-un slip de baie, chiar megaelastic.
Numai că progresiștii, așa dezaxați și scelerați cum sunt, au și ei mândria lor precum SIDA, care nu se lipește de brăneni. Anume, vor să defileze cu o nouă Elenă toxică pentru România, precum cele trei precedente, Elena Lupescu, Elena Ceaușescu și Elena Udrea.
Așa că, prin vocea unui primar de prin mahalalele Bucureștilor le-au transmis liberalilor la ceas de seară propunerea retragerii generalului cârnaților regimentului pe o poziție în adâncime, aliniament strategic dinainte stabilit, acela al pensiei perpetue nesimțite și nemeritate. Cotidianul a expus diatriba de la B1 a primarului Mihaiu și flitul useriștilor la propunerea deșănțată a celor ce nu vor mai fi niciodată ceea ce au fost.

 Elena Lasconi are dilema caprei: E poziție,(chiar mai erectă decât a lui Ciucă), sau e necuvântătoare    
Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu a declarat în emisiunea  la B1 Tv că este de acord cu afirmațiile lui Nicolae Ciucă potrivit cărora dreapta trebuie să câștige alegerile prezidențiale. USR are un candidat mai bine poziționat în sondaje, în persoana Elenei Lasconi, a subliniat edilul.
„Dacă și PNL recunoaște realitatea o să poată să vină alături și să o susțină pe Elena Lasconi” și
„Dreapta trebuie să câștige alegerile prezidențiale, avem un candidat foarte bun în persoana doameni(sic!) Lasconi. Sunt convins că dacă și PNL recunoaște realitatea o să poată să vină alături și să o susțină pe Elena Lasconi. Cred că așa Cuma rată(sic!) lucrurile în acest moment și campania pe care a avut-o până acum PNL și domnul Ciucă și campania doameni(sic!) Lasconi, în acest moment vorbim exclusiv de candidați, Elena Lasconi este mai bine poziționată”. spune Mihaiu zeflemitor și agramat, preluat de Cotidianul.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.