Deputatul brașovean, Marius Dunca, desființează inepțiile debitate de Ciutacu despre victimele SNSPA

Deputatul brașovean, Marius Dunca, desființează inepțiile debitate de Ciutacu despre victimele SNSPA

1 43

Necuprins este disprețul arătat de Victor Ciutacu pentru oamenii simpli, aceia care nu au proptele politice sau în servicii cum are dezgustătorul moderator sfertodoct de la RomâniaTv.
Evreu khazar manifest, așa cum se pretinde el însuși, manifestă dispreț și pentru poporul său adus în situația de a-și juca la ruleta rusească supraviețuirea în Orientul Mijlociu și chiar debita în urmă cu un an aberații despre  absența iubirii internaționale pentru acest popor milenar, în beneficiul fricii de acesta.
Deunăzi, Ciutacu s-a antepronunțat ca un școler de-al lui Chicoș Rostogan, adică precum o loază televizată, în privința victimelor abuzurilor sexuale de la SNSPA, această cloacă securistoidă care trebuia desființată imediat după Revoluție. Și, să vezi ce i-a trăznit prin cap megalomanicului angajat al lui Sebastian Ghiță, după punerea sub acuzare de către oprobiul public, deocamdată, a prietenului său Pieleanu, anume să le scoată responsabile pe bietele studente dezbrăcate cu de-a sila prin cabinetele transformate în budoare ale profesorilor de la SNSPA!!
Fără a raționa măcar la nivelul unei vertebrate erecte asupra imposibilității reacției în care erau aduse studentele cu pricina, din cauza spectrului exmatriculării din universitate în cazul neconformării cerințelor libidinoșilor și pestilențialilor profesori de la fostul Ștefan Gheorghiu.
Probabil că Bulai și Pieleanu au depistat un Eldorado al satisfacerii poftelor lor scârnave în interiorul acestei sulfuroase universități de politică cinică și tenebroasă, în deplină impunitate, conștienți de susținerea publică a unui jurnalist-moderator- nevertebrat imoral precum Ciutacu, care întotdeauna va da curs intereselor sale personale arvunite de cei doi prin nesfârșitele prezentări ale unor sondaje de opinie de regulă contrafăcute, după cum o cer interesele menționate.
Cutremurător de abjecta constatare a „Relațiilor sexuale dintre profesori și studenți care există decât hăul și părăul și vor exista forever(sic! Aici Ciutacu ne dezvăluie un crâmpei din minusculele sale cunoștințe de limba engleză n.n.)” potrivit gândirii contorsionate în sine a deplorabilului moderator de la RomâniaTv, denotă netrebnicia individului, care în loc de caracter și-a dezvoltat o macaroană fiartă, ce-i ține loc simultan și de coloană vertebrală. De fapt, busola morală a lui Ciutacu este atât de defectă încât nu-și găsește cu ea nici mașina în parcare.

Un parlamentar brașovean atacă păienjenișul ilegal și imoral de la SNSPA
Noroc totuși că în țara asta mai există și politicieni precum brașoveanul Marius Dunca, un parlamentar care judecă dincolo de aparențele trâmbițate la ceas de maximă audiență și concep soluții legale și legitime care pot repara nedreptăți strigătoare la cer, precum cele generate de hărțuirile sexuale de la SNSPA:   
„Actele de hărțuire sexuală trebuie combătute și sancționate dur, indiferent de numele agresorului! Victimele trebuie să sesizeze actele de hărțuire sexuală, indiferent de celebritatea sau poziția de putere pe care o are agresorul. Instituțiile abilitate trebuie să acționeze cu fermitate pentru apărarea victimelor și pentru sancționarea agresorilor.
O atenție specială trebuie acordată hărțuirii sexuale din unitățile de învățământ! La solicitarea premierului Marcel Ciolacu, ministrul Educației va prezenta până săptămâna viitoare propuneri de completare și modificare a legislației, pentru a preveni astfel de abuzuri incalificabile!” a postat vitriolant deputatul brașovean, reales recent ca președinte al PSD Brașov.
Profesorul Marcel Bartic,  pe pagina sa de Facebook, a susținut în același sens precum brașoveanul Marius Dunca necesitatea unor măsuri ferme din perspectivă legală care să descurajeze asemenea nemernicii în mediul universitar românesc. El a recapitulat subiectul, din punctul său de vedere.
Sunt mărturii că la SNSPA au fost cazuri de abuzuri și hărțuire sexuală. E un fapt, nu sunt păreri, nu sunt calomnii, nu e tribunalul poporului. Este absolut legitim să fim șocați, indignați si revoltați. Unii dintre noi și dezamăgiți crunt.
Dacă sunt persoane care au informații despre aceste cazuri, au obligația morală și legală de a le pune la dispoziția procurorilor. Orice altceva este irelevant în acest moment.
Miza nu este și nu trebuie să fie demolarea sau protejarea imaginii cuiva, oricine ar fi el, sau a unei instituții, ci pedepsirea și prevenirea abuzurilor în școli și universități. Nu trebuie să urmărim răzbunarea ci dreptatea. Instituțiile statului au obligația de a cerceta aceste cazuri, de a-i pedepsi pe vinovați și de a asigura o legislație care să prevină abuzurile. Orice altceva este irelevant”

Prădătorii sexuali de la SNSPA apărați doctrinar de un nevertebrat imoral de la RomâniaTv
„Spre exemplu, ca memoria a inceput sa le functioneze dupa niste ani de zile domnisoarelor in cauza, ca niciuna dintre ele n-am vazut sa fi fost dusa cu forta de domnul Bulai intr-o incapere, ci toate spun ca s-au dus, ma rog, de spaima, de respect, de grija pentru viitoarea cariera academica. Eu, la 19 ani de zile, abia invatam aleile in politehnica, domnisoara se gandea la o cariera academica, ma rog.
Am avut regimuri de viata si de scoala diferite, n-am reusit sa ma ridic la nivelul fostei scoli Stefan Gheorghiu. Dar! Si aici este un mare dar, doamnelor si domnilor. Hai sa lasam dracului ipocrizia asta, odata la mana. Relatii sexuale intre profesori si studenti exista de cand haul si paraul si vor exista forever(sic!).
Nu inseamna ca sunt acceptabile.(…) Si va mai spun ceva. Luati dumneavoastra traseul fatucelor despre care vorbiti voi ca apar pe Facebook si sunt pe la diverse cabinete de demnitari, pe la diverse ministere, pe la diverse Secretariate Generale ale Guvernului, pe la diverse agentii guvernamentale si cautati-le CV-urile si o sa vedeti, surprinza, un lucru care va va mira. Toate vin de la SNSPA si toate au avut aceiasi indrumatori. Nu vi se pare cumva, dracului(sic! Limbajul buruienos al lui Ciutacu! N.n.), ca e o filiera si ca de data asta, vorba unui clasic in viata, nu se face dreptate, se face loc”, a acuzat Ciutacu.
Ulterior, confruntat cu reactii de opozitie chiar din partea invitatilor sai, Ciutacu si-a dat ca exemplu propria nevasta. „Nevasta-mea a venit tot la varsta asta in Bucuresti, tot din provincie ba! N-a invitat-o niciun profesor acasa, nu s-a dus sa bea nicio cafea cu niciunul! (…) Cum mie nu mi-a chemat niciunul nevasta acasa sa discute despre viitorul ei universitar si academic la 19 ani de zile,(sic!)” ne asigură Ciutacu, ipocrit josnic precum îl știm, potrivit Cotidianul.
Pentru că anume cine dintre profesori ar îndrăzni să-i propună așa ceva nevestei sale, și neatrăgătoare pe deasupra, când ar risca porcăiala la oră de maximă audiență?

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. are dreptate si Ciutacu , sint multe care in loc sa invete e mai simplu sa se craceasca fara mofturi pentru o nota mare . nu-s chiar asa inocente .moda asta sa vii dupa ani de zile la comanda cuiva sa povestesti verzi si uscate nu este corecta , este politically correct de-al lui Soros

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.