Rareș Bogdan, ridicola paiață zgomotoasă a liberalilor, încearcă să dreagă gafa lui...

Rareș Bogdan, ridicola paiață zgomotoasă a liberalilor, încearcă să dreagă gafa lui Ciucă

0 48

Prezent la Antena3, Rareș Bogdan, paiața isterică degrabă rostitoare de diatribe folositoare PNL, a încercat s-o întoarcă precum țiganul vărsat de căruța răsturnată la Caracal, plusând la prostia inimaginabilă executată de generalul reservist Nicolae Ciucă precum un plan prost de bătălie.
Anume că, vezi Doamne, userista Lasconi ar trebui să se considere onorată de invitația generalului cârnaților regimentului de a renunța la candidatura sa prezidențială și de a se încolona disciplinată în spatele rubicondului președinte liberal.
Ba chiar, dând dovadă de o nesimțire ce frizează ridicolul, Bogdan aduce elogii USR-ului pentru PNRR-ul distrus al României pe vremea când se împărtășeau împreună din roadele dulci ale guvernării și ale jefuirii de țară. Autozugrăvindu-se reformist împreună cu haznaua politică din care face parte, trompeta rebegită a liberalilor își dorește îmbrățișarea PNL cu forțele de Dreapta, cu riscul de a părea o cocotă instabilă și ușuratică, aplecată spre adulter cu oricine îi garantează tainul zemos al guvernării toxice pentru țară.
Bognanul sulfuros al liberalilor își mai dorește și un comisariat european pentru Iohannis și președinția României pentru Ciucă, deziderate ce stârnesc ilaritate văzând toboganul pe care se situează PNL și inadecvatul său președinte în sondaje. Îndrăznim să asertăm principiul refutabilității în ce privește necesitatea obținerii funcției de comisar european de către România, dacă acela urmează să fie Iohannis. Mai bine fără.
În sfârșit, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu atrage atenția asupra ticăloșiei programatice a președintelui României când este vorba de interesul său personal, astfel încât este capabil de a provoca slugile sale liberale la inițierea unei moțiuni de cenzură împotriva guvernului Ciolacu, premierul nefiind dispus deocamdată de a-l susține pentru această sinecură europeană. Cu prețul surpării stabilității mult clamate și a protocolului guvernamental cu PSD, sfârșind astfel coabitarea comasată, toxică de altfel pentru democrație.

Ringhișpilul de minciuni debitate de Rareș Bogdan la minut 
„(…) Mă bazez pe doamna Lasconi pentru ultima săptămână din noiembrie și prima săptămână din decembrie că va fi alături de liderul PNL, Nicolae Ciucă, pentru a reuși impunerea unui președinte de dreapta în România. Dânsa are un discurs tipic de opoziție, nimic blamabil, este firesc.
Noi suntem la putere și am venit aici pentru a face lucruri. Am făcut în administrațiile locale, dar si la nivel central. Sunt nenumărate lucruri de la stabilitate României la investiții pentru România, la bani europeni, PNRR, foarte multe obiective pe care le-am bifat în acești ani de zile.
Am făcut această alianță cu PSD la guvernare nu din simpatie unii față de ceilalți, probabil nici dânșii nu ne simpatizează foarte mult, dar nici noi pe dânșii. Pentru momentul istoric actual, credem că a fost cea mai bună soluție pentru a avea stabilitate, pentru nu duce România într-o criză politică profundă, având în vedere că deja erau crize succesive care afectau România: criza covid și post covid, criza energetică care au zdrobit economii mult mai puternice decât a României. (…)”

Noi avem niște lucruri asumate care au funcționat extrem de bine, acolo unde am avut posibilitatea să le implementăm. Vorbim despre Oradea, Bihor, Cluj, Alba, Suceava, Iași, Constanța, Arad, Sibiu, Brașov, locuri unde guvernările locale, atunci când au funcționat în jurul unui lider puternic și cu o agendă reformistă pentru zona respectivă, au fost foarte bune. Noi avem o agendă reformistă. Considerăm că după 35 de ani, România are nevoie de reforme profunde. Dacă PSD este capabil să facă aceste reforme, putem sta de vorbă. Deocamdată, cei care au anunțat reforme similiare din punct de vedere administrativ, din punct de vedere politic, economic și multe altele, au fost cei din dreapta eșicherului politic. Până acum, stânga doar a împărțit sărăcia sau ceea ce a adunat dreapta. Noi avem o agendă pe care o punem pe masă. Suntem convinși că forțele de dreapta o vor îmbrățișa, fie că vorbim despre REPER-ul domnului Cioloș, fie că vorbim despre USR-ul doamnei Lasconi și a domnului Drulă, fie că vorbim despre PMP sau Forța Dreptei” s-a aberat copios Rareș Bogdan la Antena3, preluat de Știri pe Surse.

O voce rațională a PNL, care vede clar pragul parlamentar obligatoriu și spectrul Opoziției pentru liberali
”Este o situaţie bună în care se află PNL. În ultimii cinci ani am fost neîntrerupt prezenţi la guvernare în diverse formule de coaliţie. Este prima dată când se întâmplă acest lucru în 34 de ani. Dar nu este un lucru care nu s-ar putea întrerupe. Primarii noştri, colegii din PNL şi activul de partid trebuie să înţeleagă că prezenţa la guvernare este condiţionată de câteva lucruri. Trebuie să obţinem un scor de 22-25 la sută la parlamentare, iar în al doilea rând să avem un candidat în turul doi la prezidenţiale, pentru că parlamentarele vor fi între cele două tururi de la prezidenţiale”, a afirmat Alexandru Muraru lider PNL Iași la News.ro. Cf Știri pe Surse.
Cred că plutește în aer și o să dezvolt, o moțiune de cenzură, care să-l execute pe Marcel Ciolacu și să-l scoată din fruntea executivului. Această moțiune de cenzură este pusă la cale, din informațiile pe care le dețin, de Klaus Iohannis, care este foarte supărat de afrontul suferit atunci când a solicitat susținere pentru a fi recomandat de către Guvern, deci de către premier, în poziția de comisar european”, a explicat jurnalistul Sorin Roșca Stănescu pentru Cotidianul.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.