„Poate că Hamas și aliații săi vor elibera atât Palestina, cât și...

„Poate că Hamas și aliații săi vor elibera atât Palestina, cât și Statele Unite!”

0 48

Scrisoare deschisă către Israel: Îmi vreau țara înapoi
Către: Statul Israel, AIPAC și Mișcarea Internațională Sionistă

Scriu ca cetățean american. Mi-ați furat țara și o vreau înapoi.
Nu am cerut ca țara mea să fie complice la genocidul în curs și la încercarea de eradicare a poporului din Gaza și Palestina.
Nu vreau să fiu complice la genocidul nimănui.
Nu vreau ca această crimă să păteze numele Statelor Unite ale Americii ori de câte ori este rostită pentru următorul secol și pentru veșnicie și să facă rușine asupra mea și asupra descendenților mei și asupra tuturor celorlalți care dețin cetățenia americană.
Poporul american este încă doar parțial conștient de această crimă. Acest lucru se datorează faptului că ați avut mare succes în a exercita o influență puternică asupra presei, guvernului și altor piloni ai societății americane. Nu spun că ai făcut ceva ilegal. S-ar putea să aveți, dar în mod clar preferați să folosiți mijloacele legale pe cât posibil. Și este posibil. Legea SUA permite oricui are mijloacele necesare să dețină mass-media și – în limite foarte largi – să controleze cine este ales în funcții guvernamentale și cine este numit în alte funcții publice.
La bine sau la rău, acesta este modul american și poate fi făcut mai bine sau mai rău decât este. Dar l-ai abuzat și corupt. Ați sugrumat procesul politic, astfel încât orice candidat care critică Israelul și se opune ajutorului Israelului să nu poată fi ales, deoarece controlați atât finanțarea, cât și finanțatorii într-un sistem care depinde în întregime de fondurile private de campanie și în care corporațiile și alte asociații bogate au voie să participe.
De asemenea, ați sugrumat libertatea academică de a dezbate sau de a protesta împotriva Israelului în campusurile americane prin controlul finanțării, ceea ce a dus la hărțuirea și eliminarea cadrelor didactice și pedepsirea studenților. Ați deturnat filme americane, organizații de știri și alte mass-media, astfel încât numai informațiile și opiniile pe care le permiteți să fie disponibile pe scară largă pentru public.
Folosiți o astfel de influență pentru a adopta legi la toate nivelurile, care necesită loialitate față de Israel pentru a obține licențe și permise. Aplicați cenzură rețelelor sociale pentru a preveni exprimarea liberă a opiniilor, informațiilor și opiniilor care s-ar putea reflecta negativ asupra Israelului. Mobilizați postarea de calomnie și calomnie împotriva persoanelor și afacerilor care critică Israelul și îi apără pe palestinieni și aliații lor.
Controlul lobby-ului israelian asupra Americii devine din ce în ce mai puternic
Sarcina dvs. și cea a Ministerului israelian al Afacerilor Strategice și Diplomației Publice și a rețelei globale de sayanim (colaboratori) este să vă asigurați, prin acestea și prin orice alte mijloace disponibile, că Israelul domină toate narațiunile, toate politicile publice și luarea deciziilor, și că toate acțiunile atât în ​​sfera publică, cât și în cea privată sunt în beneficiul Israelului. Ați avut un succes enorm în obținerea unui sprijin militar și financiar aproape nelimitat din partea guvernului SUA, în controlul politicii guvernului SUA și în formarea minților americane pentru a accepta și sprijini un genocid civil masiv, inclusiv foametea și infectarea a sute de mii și, în cele din urmă, probabil milioane. de oameni nevinovați.
Cum se poate întâmpla asta? Poporul american a vorbit și a protestat în multe feluri și în număr mare, iar sondajele arată că, în ciuda manipulărilor tale asupra societății americane, majoritatea americanilor nu sprijină continuarea ajutorului pentru Israel și își doresc o încetare imediată a focului. Membrii Congresului au fost inundați de scrisori, apeluri telefonice și mesaje de e-mail.
Dar o parte a sistemului de control al guvernului nostru include organizația dumneavoastră paralelă de „consilieri” sau „consilieri” din umbră a căror sarcină este să rămână în fața oficialilor noștri aleși și numiți și să „recomande” ce să spună și cum să voteze. , și să furnizeze proiecte de legislație și anunțuri publice pe care oficialul le poate introduce și promova în numele Israelului. În caz contrar, vei amenința că vei găsi pe cineva care să-l înlocuiască în următorul ciclu electoral.
Mă simt neputincios că fac apel la membrii mei ai Congresului pentru orice vă opuneți, indiferent câți dintre concetățenii mei mi s-ar alătura. Dar acum îmi dau seama că membrii mei ai Congresului simt la fel. Ei chiar nu au de ales mai mult decât mine. Prin urmare, ele sunt simple avatare pentru tine și aliații tăi. Sunteți guvernul nostru.
Ce pot face în privința asta? Nu sunt sigur, dar un început ar putea fi acela de a solicita AIPAC și altor actori în numele Israelului să se înregistreze ca agenți străini în conformitate cu Legea privind înregistrarea agenților străini, ca toți ceilalți reprezentanți ai guvernelor străine. Israelul este un guvern străin, nu-i așa?
După cum îmi amintesc, acest lucru a fost încercat ultima dată de comisia senatorului J. William Fulbright în 1963, dar când Lyndon B. Johnson a ajuns la președinție prin asasinare (este vorba J.F. Kennedy, n.r.) în acel an, opțiunea a dispărut. Dar, desigur, niciodată nu este prea târziu.
În al doilea rând, putem răsturna Citizens United , prin orice mijloace legale necesare, dacă este posibil. Și mai bine, putem interzice sau restrânge drastic finanțarea privată a alegerilor, răsturnând Citizens United în acest proces, dar mergând dincolo, pentru a elimina unele dintre cele mai evidente surse de corupție publică.
De asemenea, putem legifera o mai mare protecție a libertății de exprimare și a presei, pedepsim folosirea donațiilor private pentru a nega libertatea de exprimare și alte drepturi civile și putem adopta măsuri similare.
Problema cu toate astfel de remedii, desigur, este cum să le treci de instituțiile care sunt deja sub controlul tău corupt. Nu sunt sigur că am un răspuns pentru asta, dar altcineva ar putea.
Pentru că nici măcar genocidul nu va salva Israelul, care nu învinge – și nu poate învinge – Hamas. Poate că Hamas și aliații săi vor elibera atât Palestina, cât și Statele Unite.

Autor: Dr. Paul Larudee
Sursa: IonCoja.ro

NOTA
Paul Larudee este un universitar pensionat și actual administrator al unei organizații nonprofit pentru drepturile omului și ajutor umanitar. El este un colaborator regulat la Global Research.
Imagine prezentată: un protest din 20 octombrie 2023, condus de Socialiștii Democrați din New York și Vocea Evreiască pentru Pace, marșează spre nord pe Third Avenue din Manhattan pentru a cere senatorului american Kirsten Gillibrand să ceară încetarea focului în războiul Israel-Gaza din 2023 și să sprijine un sfârşitul apartheidului israelian. (Licențiat sub CC0)
Acest articol a fost publicat inițial pe Dissident Voice .
Acest articol este preluat de pe Global Research
Drepturi de autor © Dr. Paul Larudee , Global Research, 2024

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.