„Candidatura dlui. Ciucă la prezidențiale s-a terminat înainte de a începe”

„Candidatura dlui. Ciucă la prezidențiale s-a terminat înainte de a începe”

1 63

Nu mai puțin de 2 milioane de euro a cheltuit PNL, din bani publici de subvenție politică, pentru promovarea unei răs-anunțate cărți a dlui. Ciucă (dar încă nepublicată).
Afișul este peste tot, îl știți: ceva cu un slujbaș în oastea unei țări neprecizate.
Cheltuiala, pentru că nu se încadrează la nicio clasă de cheltuieli eligibile, este neconformă legii finanțării partidelor politice. Este, pur și simplu, o deturnare de fonduri și asta e faptă penală.
În plus, pentru că promovează ceva privat, care ține de persoana dlui. Ciucă, cheltuiala de 2 milioane de euro este și folos necuvenit, ceea ce iarăși, este faptă penală.
Investigația apare pe snoop, chestia lui Tolontan care a dărâmat și SNSPA, cea cu scandalurile sexuale Bulai & Pieleanu. Așadar, candidatura dlui. Ciucă la prezidențiale s-a terminat înainte de a începe.
E timpul ca “dreapta” să o scoată din joben pe Kovesi. Lasconi va rămâne cu gloria momentană a desemnării sale ca prezidențiabil de către usere.

* * *

Lumea în care trăim. Eroii din linia întâi.
Cei ce decid cine are rost să trăiască și cine nu. Crimele de la Spitalul Sf. Pantelimon.
Comunicat parchet:
Având ca scop provocarea decesului unor pacienți care necesitau terapie intensivă, dar cu privire la care inculpatele apreciau că nu mai este oportună menținerea în viață, acestea au conceput și pus în executare un plan ce consta în reducerea bruscă a dozei de noradrenalină (substanță esențială în terapie intensivă, cu rol în menținerea tensiunii arteriale), cu consecința scăderii tensiunii arteriale, urmată de stop cardio- respirator. […] a încercat să suprime viaţa pacientului prin reducerea bruscă a dozei de noradrenalină administrată prin injectomat […] fapt ce a condus […] la instalarea stopului cardio-respirator, urmat de decesul pacientului”.

Autor: Gheorghe Piperea

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.