The Washington Times, articol devastator: Idioții utili din Partidul Democrat vor distrugerea...

The Washington Times, articol devastator: Idioții utili din Partidul Democrat vor distrugerea evreilor

1 48



Nu este exagerat să spunem că aceste alegeri ar putea determina soarta evreilor din Statele Unite și Israel – împreună, 82% din populația evreiască a lumii. Trăim într-un coșmar recurent.
Încă o dată, evreii se confruntă cu un dușman dedicat implacabil distrugerii lor. Maniacii genocidari sunt susținuți de un grup divers de idioți utili, majoritatea din Partidul Democrat” scrie The Wasington Times într-o amplă analiză.
„Israelul a fost în război în cea mai mare parte a existenței sale. De la atacul din 7 octombrie asupra Israelului, care a marcat cel mai mare număr de morți evrei într-o singură zi de la Holocaust încoace, războiul devine din ce în ce mai fierbinte – lupta împotriva terorismului din Fîșia Gaza, rachetele din Liban și Iran și intensificarea cererilor pentru un stat palestinian, cuplate cu cererile palestiniene de anihilare a statului evreu.
În Statele Unite, poziția evreilor nu a fost niciodată mai precară. Un articol de copertă din numărul din aprilie al revistei The Atlantic proclama: „Epoca de aur a evreilor americani se încheie”.
Acesta este un eufemism clasic. Căștile de luptă și vestele antiglonț ar fi cadourile ideale pentru bar-mitzvah în pregătire a ceea ce urmează.
Incidentele antisemite au crescut cu 140% anul trecut față de 2022. Chiar și într-o economie în declin, ele sunt singurul lucru care nu lipsește niciodată. Campusurile Ivy League au devenit zone interzise pentru evrei.
La audierile din Congres, în decembrie, cînd a fost întrebată dacă apelurile la genocid încălcau codul de conduită al Harvard, președinta de atunci, Claudine Gay, a spus că „depinde de context”.
Faptul că un miting Ku Klux Klan în Harvard Square sfidează codul de conduită al școlii ar depinde de context?
După ce s-a declarat solidar cu Israelul în octombrie anul trecut, președintele Biden a devenit un membru neoficial al aripii antisioniste a partidului său.
El a încetinit acordarea de ajutoare Israelului aprobate de Congres și a refuzat să se opună rezoluțiilor ONU care solicită o încetare imediată a focului în Gaza. Chiar dacă nu există potențiali parteneri de pace printre palestinieni, dl Biden continuă să susțină soluția mitică a celor două state.
De la preluarea mandatului, dl Biden a împroșcat Iranul cu bogății, în primul rînd prin relaxarea sancțiunilor privind exporturile de petrol. Sub președintele Donald Trump, producția de petrol a Iranului a scăzut la 200.000-300.000 de barili pe zi. Sub conducerea dlui Biden, aceasta depășește acum 2 milioane de barili pe zi. Hamas și Hezbollah sunt recunoscătoare.

Vicepreședinta Kamala Harris este cunoscută drept cel mai pro-palestinian membru al acestei administrații. Vorbind în 2015 la o moschee din Los Angeles, dna Harris, care pe atunci era procuror general al Californiei, a spus că trebuie să găsim curajul de a nu spune niciodată „terorism islamic radical”. Să nu vedem jihadul. Nu vorbiți despre jihad.
Candidatul democrat la președinție a boicotat recentul discurs al prim-ministrului Benjamin Netanyahu în fața unei sesiuni comune a Congresului, la fel ca jumătate dintre democrații din Congres.
Pe lîngă faptul că le-a spus demonstranților pro-Hamas din Washington „Vă văd. Vă aud”, în timp ce aceștia ardeau steaguri americane și atacau poliția, dna Harris ne sfătuiește că războiul din Gaza „nu este o problemă binară”. Violarea, torturarea și uciderea a 1.200 de israelieni pe 7 octombrie nu a fost, de asemenea, o problemă binară?
Înainte de un miting care a avut loc joia trecută în Michigan, dna Harris s-a întîlnit cu co-fondatorii Mișcării naționale anti-Israel Uncommitted, care i-au cerut să ia în considerare un embargo asupra armelor împotriva statului evreu. Ea a declarat că este „deschisă la această solicitare”(…)
Evreii trebuie să înțeleagă că lațul se strînge și – da – se poate întîmpla și aici.
Ei ar putea lua în considerare susținerea candidaturii fostului președinte Donald Trump (faimos pentru acordurile Abraham) și a contracandidatului său, senatorul J.D. Vance, care a declarat: „Dacă bați un evreu și nu suporți consecințele, atacurile vor continua și se vor înrăutăți”.
Este posibil ca instinctul de supraviețuire al evreilor, de mult adormit, să se fi trezit în sfîrșit. Un sondaj Siena publicat marțea trecută a arătat că dl Trump o devansează ușor pe dna Harris în rîndul alegătorilor evrei din New York.
Să sperăm că tendința continuă.
Dacă evreii nu ies din ruinele ghetoului din Varșovia (aluzie la revolta din 1943 n.n.), va fi prea tîrziu să afle cine le sunt prietenii. Premierul israelian Benjamin Netanyahu spune că lupta mondială în care ne aflăm este „o ciocnire între barbarie și civilizație”.
Aici, evreii sunt proverbialul canar al minerului (păsări ținute în mine pentru ca moartea lor să semnaleze mediul toxic n.n.).
După noi, vor veni după tine”, conchide Washington Times.

Traducere și adaptare Bogdan T. Iacob
Sursa: inpolitics.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.