Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, este cu un picior în afara guvernării, anunță...

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, este cu un picior în afara guvernării, anunță Marius Dunca

1 39

Reforma dezaxată și dezechilibrată propovăduită de catalepticul liberal, Marcel Boloș, a reușit să galvanizeze forțele social-democratice în frontul anti-austeritate, aspect care dinamitează nu numai coaliția de la guvernare, dar pune PNL în afara guvernării prezente și aproape sigur în afara celei viitoare.
Deputatul brașovean Marius Dunca, președintele PSD Brașov, a reiterat cu tărie opoziția social-democraților față de amputarea salariilor bugetarilor cu până la 50%, precum și a pensiilor în același procent în cel mai autentic și mai nelegiuit mod cu putință, liberalii încercând netrebnicia aruncării răspunderii pe umerii premierului Ciolacu.
Voci puternice din interiorul PSD, brașoveanul Dunca fiind una dintre acestea, resping orice scenariu al austerității atât timp cât economia României este în creștere accelerată, aspect stabilit atât de Comisia Europeană de profil cât și de cele mai importante institute de rating din lume, cum ar fi Moody”s și Deloitte &Touche.
Orice formă de austeritate promovată de cuplul deja toxic pentru România, Ciucă-Boloș, este în fapt camuflarea dezastrului economic din perioada prim-miniștrilor Cîțu și Ciucă, iar poporul nu trebuie să suporte reajustări salariale și diminuarea pensiilor din cauza acelei perioade întunecate a guvernului României, a concluzionat sintetic deputatul Marius Dunca.
Dealtminteri cei doi liberali planifică pentru perioada imediat următoare amputarea veniturilor populației după rețeta deja probată a binomului netrebnic veșnic de ocară al României postrevoluționare, Băsescu-Boc, semn că metehnele acelor două personaje aflate vremelnic la cârma țării acum peste două decenii au infectat și comportamentul liberalilor actuali din coaliția de guvernare.

Marius Dunca demască tertipurile antipopulare ale liberalilor
PSD vrea dezvoltate, NU austeritate! Prin urmare, PSD nu poate fi de acord cu măsurile „drastice și abrupte” ale Ministerului Finanțelor care, în fapt, asta vor face, vor aduce austeritate, prin tăieri de venituri ale populației, prin impozitare mărită.
Este un fapt istoric dovedit și cunoscut că PNL (fost PDL) NU este interesat de soarta salariaților, a populației obișnuite, a pensionarilor și că adesea a ignorat nevoile acestora. Cele mai clare dovezi în acest sens sunt tăierea salariilor cu 25% în 2010 și înghețarea punctului de pensie în guvernările liberale, timp de 3 ani, între 2009 și 2012, dar și în 2021 când premier a fost Florin Cîțu.
Dacă ministrul PNL al Finanțelor, Marcel Boloș, vrea să reediteze astfel de grozăvii, noi, cei de la PSD, îi transmite că nu are nicio șansă, câtă vreme va fi la guvernare și un premier PSD va conduce Guvernul!
” a reafirmat cu fermitate Marius Dunca pe contul său de socializare.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.