APEL – să dăm întâi importanță moșiei mari, a țării, si mai...

APEL – să dăm întâi importanță moșiei mari, a țării, si mai apoi moșiilor proprii!

0 32

Vin timpuri grele si periculoase pentru romani si Romania. Constat ca romanilor din tara si diaspora nu le pasa atata timp cat se ocupa cu „cele personale”, sunt pasivi, dezinteresati de degradarea continua a tarii, facuta praf de o conducere de proasta calitate aservita curentului globalist. Un personaj cocoțat în schema conducerii țării, care „și-a mai tras un mandat”, nu merita sa-i rostesc numele, cu ajutorul „statului subteran” distribuit peste tot în clasa politică, psd, pnl, user, udmr, aur, tradatori de tara care s-au pus la adapost pe posturi grase si de tara nici că le mai pasa.
Nu pot uita fotografia cu Rares Bogdan care strangea in brate presedintele ce intra într-un nou mandat… câtă ipocrizie, minciună și circ.
Daca oameni educati, profesori, ingineri, medici, intreprinzatori cu activitati de valoare manifesta dezinteres fata de problemele generale ale tarii ce sa mai cerem poporului adormit total care nu mai are ochi si minte pentru problemele dincolo de gardul propriu.
Mihai Viteazul pe la 1600 mentiona sa dam intai importanta mosiei mari, a tarii, si apoi mosiilor proprii. Acum procedam invers fara sa vedem pericolul ce ne asteapta. Primesc zilnic invitatii la prietenie pe rețele de socializare. La ce folosec doar sa ne laudam cati prieteni fictivi avem pentru ca prieteni adevarti in lupta pentru salvarea vieti si a tarii, avem mai putini.
Mult timp facebookul nu a mai fost o preocupare pentru mine cand vad ca toti ne laudam cu cati prieteni avem dar ce facem cu ei, ca nu propunem sa ne lamurim reciproc sa alegem ce trebuie la urmatoarele alegeri sa facem un obiectiv din acesta necesitate urgenta ca noul parlament sa nu mai fie format de actualele persoane, de proasta calitate, vandute globalistilor pentru ca sunt coruptibili.
Este lansata o chemare pentru pace, ca Romania sa nu fie de acord sa participe la razboi. Sunt tare curios daca romani se vor mobiliza. Noi ne pozam si ne mandrim cu ele pe facebook, ne trasmitem felicitari, depanand tot felul de amintiri dar nu sesizam ca tara se topeste, ca se afla in descompunere cu o conducere analfabeta ce nu are o filozofie asupra economiei, asupra viitorului, toti ticalosi ce au distrus, au furat ca in codru. Nu mai gasim dreptate, ca nu mai avem justitie cinstita, iar cei care trebuia sa apere tara, SRI-ul, au distrus relatia fireasca, umana, in rezolvarea problemelor fundamentale, au ajuns ce mai mari hoti din bani tarii.
Nimic nu mai este normal in Romania. Economia romaneasca unde întreprinzătorii autohtoni duc greul, este total neglijata bună doar să plătească obligatiile aberante, taxe și impozite ce se măresc continuua, catre un stat controlat de semidocți.
In diverse ocazii am afirmat ca PRETUL ESTE CEA MAI PARSIVA FORMA DE FURT SI CA ACEST INSTRUMENT A FACUT CA BOGATI TARII SA FIE MAI BOGATI DECAT MERITA, PESTE NOAPTE.
Cine este capabil sa demonstreze contrariul il felicit si merita sa conduca tara. Intrebarea care ma macina, este cu cine si cum vom redresa situatia daca poporul a adormit si nu vrea sa intelega unde s-a ajuns.
Actuala clasa politica vandută total globalistilo care a distrus industria, economia si metodele normale de lucru, dar se lauda prin vocea primului ministru ca vor produce arme, unde și cu cine… În vechi intreprideri (ce a mai rămas din ele) puse pe chituci în treizeci de ani de „reforme” și „restructurare” impuse prin PSAL 1 și PSAL 2. Oare de razboi avem nevoie D-le Prim Ministru, avem copii si nepoti lor ce le lăsăm după noi.

Autor: prof. univ. dr Vasile Bejan

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.