O scena din teatrul prostilor: globalism = hitlerism?

O scena din teatrul prostilor: globalism = hitlerism?

1 44

O scena din teatrul prostilor: globalism = hitlerism?
Ca sa nu ma acuzati ca bat campii, sa vedem cum s-a nascut hitlerismul, care era si el tot globalist (al 3-lea Reich) = imperiul mondial de 1000 de ani.
Pentru asta trebuie sa stim ca in anul 1932, Germania a fost total distrusa economic, an in care, in primavara, un ou costa 6 MILIARDE de Reichs Mark, si in toamna costa 360 de MILIARDE de R.M.
Asta ca sa intelegem in ce situatie catastrofala se zbatea aceasta tara. Asta pina in 1933.
Va vine sa credeti ca Hitler acest ratat parlit, a fost atat de genial, incat in numai 5 ani, sa faca din distrusa Germanie, cea mai mare putere economica si militara a Europe?
Cine poate crede aceasta poveste, inseamna ca e deștept ca noaptea.
Si atunci ce s-a intamplat?
In anul 1932, bancherii globalisto-sionisti de peste ocean, care din 1913 aveau tipografia lor proprie, de tiparit BANCnote, au avut cu ce finanta planurile lor de subjugare a intregii lumi (citeste globalizare) folosind pentru asta de razboaie mondiale.
Cel din 1914 a avut rolul sa distruga marile imperii care fiind puternice, nu se lasau „globalizate” ceea ce s-a si intamplat, cu exceptia Rusiei, care pentru continuarea globalizarii, trebuia distrusă.
Și atunci la fel ca azi, si cum lucrul acesta nu-l putea face nici Anglia si nici Franta, pe motive de distanta, bancherii sionisti, au hotarat sa apeleze la Germania, propunandu-i lui Hitler ca ii vor moderniza tara, si armata dar cu conditia sa atace URSS-ul.
A doua zi dupa discutie, Adolf s-a mutat in cea mai moderna vila din Munchen si avea cel mai frumos automobil din oras, dar si banii necesari ca sa echipeze peste 100 de mii de batausi = trupele SA, care l-au „ajutat” pe Adolf sa devina cancelar in anul 1933.
Problema a aparut in 1938, dupa ce Hitler a vazut ca tara si armata sa au fost ridicate cu banii marilor bancheri in numai 5 ani. El si-a adus aminte de cine a distrus Germania, care nu a fost invinsa pe campul de lupta, ci in Reichstagul, in care agentii kazarii au mituit cu dolari majoritatea parlamentarilor care au recunoscut politic ca Germania este invinsa.
Si astfel Hitler a intors armele impotriva finantatorilor sai, si s-a gandit ca sa globalizeze el lumea in favoare Germaniei, ceea ce s-a si intamplat, dar cu alt sfarsit decat acela dorit de tradatorul Hitler.
Intrebare, daca Hitler a furat si pus in aplicatie in interesul sau, planurile globaliste ale acestor mari bancheri care doreau de atunci globalizarea, pe care o doresc si nepotii lor, asta nu insemna ca Globalismul este = Hitlerism?
Daca nu se intelege ca Globalismul = Hitlerism si se vorbeste de partide globaliste fara sa ne pice ca acestea sunt prtide HITLERISTR inseamna ca ne meritam soarta cumplita pe care tanti CURsula o pregateste intregii Europe.

Autor: Robert G
Sursa: blogger.com

  1. Anonim18 august 2024 la 08:58….mai aprofundeaza materia,Hitler nu a intors niciodata armele impotriva sforarilor,a fost unealta de la inceput pana la sfarsit.
  2. Anonim18 august 2024 la 13:26Corect, sforarii le-au și asigurat scăparea și evacuarea lor din Europa către Americi. Evident nu tuturor. Câteva „halci” au fost lăsate si pentru judecata populista.
  3. Dan18 august 2024 la 14:30Corect, Stalin a facut-o

COMENTARII

  1. O amestecatura de propozitii bizarre. National Socialismul a fost opozitul capitalului international judeu. Vezi Main Kmpf, declaratia congresului mondial evreiesc de la Amsterdam din 1933. …Confuzionati cititorii si dati apa la moara teoriilor conspirationiste

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.