Marcel Ciolacu lansat sâmbătă cu mare fast în bătălia prezidențială pentru Cotroceni

Marcel Ciolacu lansat sâmbătă cu mare fast în bătălia prezidențială pentru Cotroceni

1 34

Cel mai așteptat moment al săptămânii trecute, congresul PSD care consfințește candidatura premierului României, Marcel Ciolacu, pentru întâia funcție în stat a avut loc sâmbătă într-o atmosferă de entuziasm și unitate a delegaților social-democrați veniți din toată țara. Luările de cuvând n-au fost puține, iar senatorul brașovean Marius Dunca, președintele PSD Brașov, a postat o analiză politică pe contul său de socializare, analiză ce reliefează realizările lui Ciolacu din poziția de premier al României și capacitatea acestuia de a cuceri Dealul Cotrocenilor ca președinte al României. Senatorul brașovean a postat și o poză în care apare alături de prietenul său, Marcel Ciolacu, semn al apropierii dintre cei doi.    

Alături de întreaga organizație județeană PSD Brașov, îi urez mult succes lui Marcel Ciolacu în cursa electorală pentru prezidențiale. Suntem alături de el și îl asigurăm de sprijinul nostru necondiționat.
Marcel Ciolacu este liderul de care România are nevoie: un om dedicat, cu viziune și determinare, care va lupta pentru binele tuturor românilor.

Faptele sale vorbesc de la sine. Prin cumpătare, prin dialog, prin modul în care a reformat și consolidat spiritul de echipă și, mai ales, prin deciziile sale, Marcel Ciolacu a dovedit că este un lider autentic. De când este președintele partidului, el a condus PSD la victorie în toate tipurile de confruntări electorale.
Din poziția de prim-ministru, Marcel Ciolacu a pus mereu interesul public înaintea oricărui interes partizan politic. A venit cu PSD la guvernare în momente de mare criză, chiar dacă acest lucru presupunea asumarea unor riscuri electorale.”

O frescă adecvată pentru înfăptuirile semnificative ale premierului României
„Indiferent că a fost în opoziție sau la putere, Marcel Ciolacu s-a bătut și a susținut binele tuturor românilor. De la plafonarea prețurilor energiei și a adaosului la alimentele esențiale, până la majorarea pensiilor și a salariilor; de la programele masive de sprijin pentru industrie și agricultură până la investițiile fără precedent în infrastructura țării; de la insistențele și reușita admiterii în Schengen până la deciziile strategice de ordin economico-militar, există nenumărate dovezi care atestă că Marcel Ciolacu nu este doar un politician capabil, ci și un autentic om de stat, cu viziunea și determinarea necesare.
Marcel Ciolacu știe și poate să se ridice deasupra intereselor mărunte, pentru a îndeplini obiective naționale autentice. Nu este avid de funcții și averi.

Este un om cinstit, cu drag de oameni, care nu va mai împărți țara între Dreapta și Stânga, între bugetari și privați, între românii din urban și cei din rural, între săraci și bogați.
Marcel Ciolacu este cea mai bună soluție pentru funcția de președinte, pentru România și români. Îl susținem deoarece viziunea sa pentru România răspunde celor mai profunde dorințe și aspirații ale românilor.
Împreună, vom face tot posibilul pentru a contribui la victoria sa și pentru a aduce schimbarea pe care o dorim cu toții. Mult succes, Marcel Ciolacu! Suntem alături de tine!” a scris pe facebook senatorul brașovean.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. a adus in conducere o lesbiana impotriva bisericii , sa astepte voturi , cainii sa va voteze , nici nu ati fosti alesi si deja ne spurcati cu mizeriile bruxelului

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.