Națiunile vor jura credință ONU

Națiunile vor jura credință ONU

1 15

La data de 22 septembrie, demnitari din întreaga lume se vor reuni la sediul Organizației Națiunilor Unite din New York pentru o reuniune numită Summitul viitorului.
În cadrul conferinței, liderii mondiali vor semna Pactul pentru viitor, un acord prin care statele membre își vor jura credința față de ONU ca guvern central și unificator.
Noi, șefii de stat și de guvern, reprezentând popoarele lumii, ne-am reunit la sediul Organizației Națiunilor Unite pentru a proteja nevoile și interesele generațiilor prezente și viitoare prin acțiunile din acest Pact pentru viitor”, începe documentul. 
Recunoaștem că sistemul multilateral și instituțiile sale, având în centru Organizația Națiunilor Unite și Carta sa, trebuie să fie consolidate pentru a ține pasul cu o lume în schimbare”.
În continuare, statele membre își „reafirmă” în mod repetat „angajamentul de neclintit” față de ONU, Carta, scopurile, principiile și Agenda 2030.
Ele promit să respecte Curtea Internațională de Justiție a ONU și să „reformeze arhitectura financiară internațională”.
Reforma arhitecturii financiare internaționale reprezintă un pas important către consolidarea încrederii în sistemul multilateral”, se afirmă în tratat. „Salutăm eforturile de reformă în curs și solicităm acțiuni și mai urgente și mai ambițioase pentru a ne asigura că arhitectura financiară internațională devine mai eficientă, mai echitabilă, adaptată la lumea de astăzi și receptivă la provocările cu care se confruntă țările în curs de dezvoltare în ceea ce privește reducerea deficitului de finanțare a ODD. Reforma arhitecturii financiare internaționale ar trebui să plaseze Agenda 2030 în centrul său, cu un angajament neclintit de a investi în eradicarea sărăciei în toate formele și dimensiunile sale.
În total, documentul enumeră 60 de acțiuni pe care statele membre ar trebui să le întreprindă. În aproape toate acestea, acordul arată clar că interesele țărilor gravitează în jurul ONU și al sistemelor sale globaliste.
O clauză îngropată spre sfârșitul documentului cere statelor membre să integreze „acordurile și rezoluțiile” ONU în propriile legislații naționale:
[Statele membre vor] aprofunda angajamentul Organizației Națiunilor Unite față de parlamentele naționale în cadrul organismelor și proceselor interguvernamentale ale Organizației Națiunilor Unite, în conformitate cu legislația națională, inclusiv prin valorificarea eforturilor Organizației Națiunilor Unite și ale Uniunii Interparlamentare de a implica parlamentarii în menținerea sprijinului pentru punerea în aplicare a acordurilor și rezoluțiilor ONU relevante”.

Oficial ONU: ONU urmărește să creeze o identitate politică unică
Cel mai recent proiect al tratatului a fost publicat în aceeași săptămână în care un oficial ONU a fost surprins de o cameră ascunsă sugerând că organizația urmărește să devină un guvern unic mondial cu propria putere militară.
Remarcile au fost făcute fără voia sa de Jorge Paoletti, un jurist asociat în cadrul secțiunii de tratate a Biroului de afaceri juridice al ONU. Paoletti nu știa că persoana cu care conversa era un jurnalist sub acoperire de la Mug Club Undercover și că înregistra totul în secret.
„Ei au creat această instituție [ONU] care este cea mai apropiată de un fel de guvern mondial. Un stat mondial.”
„Ca un guvern unic mondial?”, a întrebat reporterul.
„Exact”, a răspuns Paoletti.
Națiunile Unite, în cuvintele lui Paoletti, aspiră să fie un guvern mondial globalist care să guverneze cetățenii Pământului, toți aceștia fiind obligați să adere la o identitate uniformă.
„Unul dintre obiectivele ONU este de a crea o identitate a cetățeanului global … a cuiva care împărtășește o identitate, o identitate politică, cu toată lumea de pe această planetă”, a spus el.
Totuși, Paoletti a deplâns faptul că ONU nu este atât de eficientă pe cât ar trebui să fie – deși acest lucru s-ar putea schimba dacă organizația ar avea putere militară.
„Organizația Națiunilor Unite nu are propria armată”, a spus Paoletti.
„Dar ar trebui să aibă?”, a întrebat jurnalistul Mug Club Undercover.
„Absolut”, a răspuns oficialul.

Autor: Yudi Sherman
Traducere: Iurie Roșca
Sursa: https://www.technocracy.news/pact-for-the-future-nations-to-swear-fealty-to-un/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.