Hochei : Corona, învingătoare după loviturile de departajare

Hochei : Corona, învingătoare după loviturile de departajare

0 5

Patinoarul Olimpic a fost gazda unui meci de senzație, cu multe goluri, faze electrizante, ratări, suspans…Corona a învins cu 5-4, dar cu emoții, DVTK Miskolci, în cadrul Erste Liga.

Scorul a fost deschis de cei de la DVTK și a urmat apoi replica lui Evgenii Skachkov (ajutat de Kovacs și Bors). Repriza a doua a început din nou cu golul celor din Miskolc, iar Radim Valchar (VanWormer/ Levin) a restabilit egalitatea în mai puțin de un minut. Jared VanWormer a înclinat în balanța către Corona asistat de Levin si Piche, dar DVTK a înscris două goluri în ultimele cinci minute ale celei de-a doua reprize. Desruisseaux a dat golul egalizator în minutul 40, asistat de Skachkov, dar Corona nu a mai reușit să înscrie până la finalul partidei. Meciul a mers în prelungiri, încheiate fără gol, iar fanii au putut asista la un spectacol de penalty-uri. Primele lovituri ratate de ambele părți, iar apoi Corona a reușit prin execuțiile lui Cedric Desruisseaux și Zagiduliin să își înscrie în palmares o nouă victorie. Echipa Brașovului este neînvinsă și, totodată, lidera clasamentului Erste Liga, cu  11 puncte, din 4 meciuri disputate.

Corona are în această săptămână, prima deplasare din acest sezon în Ungaria, acolo unde se va lupa cu Dunaujvarosi si Ferencvaros.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.