„Pe mine mă îneacă revolta cu nesimțiții ăștia care ne sfidează pur...

„Pe mine mă îneacă revolta cu nesimțiții ăștia care ne sfidează pur si simplu!”

0 4

Nu știu cum sunteți voi, dar pe mine mă îneacă revolta cu nesimțiții ăștia care ne sfidează pur si simplu!
Sunt oameni morți, alte sute rămase fără case, aproximativ 5.000 de gospodării sunt afectate de inundații, e o jale fără margini, nu ai cum să nu suferi când îți vezi semenii în asemenea disperare și, în timpul ăsta, toată crema peneleului e la țol festiv, la Palatul Parlamentului, toți îmbuibații sunt strânși laolaltă, umflați în pene de importanța funcțiilor pe care și le-au dat singuri, la protocol, cu mâncăruri și băuturi fine.
Românii care le plătesc taxele din care se îmbuibă ăștia sunt în frig, sub ape, sinistrați, cu copii, căței, purcei, păsări, nu au apă potabilă, nu au ce să mănânce, nu au unde să doarmă, nu mai au NIMIC și ăștia nu au avut minima decența să anuleze dracului evenimentul ăla inutil, de cretini care dacă nu ies ca paduchii in frunte sa ne arate mereu opulența în care se lăfăie pe banii noștri, nu se simt bine.
Unde sunt toți ăia cu oalele de sarmale si plase cu mâncare, care au sărit pe granița cu Ucraina ca să ii hrănească pe refugiații ucraineni, la prima ora a dimineții, imediat cum a început războiul? Acum de ce nu se mai mobilizează niciun voluntar la fel de prompt?
Ai noștri nu sunt la fel de buni ca ai ălora?
Ambasada licuriciului a scris pe facebook cum că ne transmite condoleanțe si e alături de noi. Cu gura, nu vă gândiți că au trimis armata NATO cu corturi, saltele, radiatoare pentru sinistrați, cum s-au miscat pentru racheți, acum 2 ani jumate.
Chiar în acest moment, când copiii noștri sunt uzi până la piele, înfrigurați și morți de foame, fiecare copil ucrainean primește 3500 de lei, bani de la bugetul statului român, că așa s-a primit ordin din afară și ai noștri sunt cârpele cu care șterg pe jos toți străinii.
Același dezastru a mai fost și in 2013, tot acolo, nu numai ca nu s-a făcut nimic, nu s-a luat nicio masură, ci peneleu a angajat și mai multe pile, incompetenți și semianlfabeti care să gestioneze departamente strategice, mor oameni la fiecare inundație.
Asta e România, asta nu mai e țară, e o glumă proastă pentru toată lumea, și pentru rahații ăia strânși acum la Palatul Parlamentului și pentru toți așa-zișii parteneri externi.

Autor: Adriana Vitan Balint
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.