„O invazie N.A.T.O. a Rusiei nucleare este în prezent în desfășurare, dar...

„O invazie N.A.T.O. a Rusiei nucleare este în prezent în desfășurare, dar lumea nu știe că se află în Al Treilea Război Mondial”

0 12

Toate liniile roșii au fost depășite de mai multe ori. Răbdarea președintelui Putin și-a atins limitele?
O invazie N.A.T.O. a Rusiei nucleare este în prezent în desfășurare, iar lumea nu știe că se află în al treilea război mondial, după cum a raportat Megatron (14 august 2024).
Regiunea Kursk din Rusia este în prezent plină de arme N.A.T.O., trupe, logistică și multe altele, multe dintre ele distruse. Vezi harta, mai jos.

Ucraina urmărește să destabilizeze Rusia prin incursiunea Kursk.
Imagini video apar din zeci de vehicule N.A.T.O., sisteme de apărare aeriană, tancuri și multe altele; chiar dacă a fost distrus și capturat de forțele ruse în regiunea Kursk. (BingMaps/Institutul pentru Studiul Războiului/U.S.A. Today). Forțele de la Kiev, formate din aproximativ 11.600 de oameni, sub îndrumarea trupelor N.A.T.O., nu au reușit să cucerească orașul Kurchatov și centrala sa nucleară. Aparent, președintele Zelensky a folosit toate trupele rămase ale Kievului, plus forțe suplimentare poloneze (N.A.T.O.). 
Generalul rus Apti Alaudinov a remarcat că scopul invadării Regiunii Kursk este de a asigura o poziție puternică pentru viitoarele negocieri cu Rusia. Cu toate acestea, odată cu înfrângerea Kievului și a stăpânilor lor occidentali, Regimul de la Kiev și-a semnat propria condamnare la moarte. Pierderile Kievului sunt de peste 2.000.
Generalul Allaudin mai precizează că Operațiunea Specială de la Kiev va fi încheiată până la sfârșitul anului 2024, cu o victorie totală a Armatei Ruse și capitularea Regimului de la Kiev și a stăpânilor săi de la Washington și Londra. (Borzzikman 15 august 2024). Rămâne de văzut dacă capitularea din partea vestului se va întâmpla cu adevărat. Nu este un obicei al vestului, chiar și în condiții terminale, să piardă fața – astfel, mai multe agresiuni, poate de un atac direct al NATO asupra Rusiei, este o posibilitate.
În acest moment, președintele Putin încă refuză să declare război, deși teritoriul Rusiei a fost invadat și rușii sunt uciși pe teritoriul lor de forțele N.A.T.O. Și mai multe atacuri directe ale N.A.T.O. pot fi planificate. Deocamdată, Washingtonul scapă cu „crimă”; literalmente. 
Pas cu pas, Washingtonul și partenerii săi din N.A.T.O. au trecut o linie roșie după alta.
– În primul rând, armele N.A.T.O. în Ucraina;
– apoi trupele N.A.T.O. un Ukaine;
– apoi avioane de luptă F-16 în Ucraina;
– apoi soldații N.A.T.O. care comandau armamentul sofisticat furnizat de vest;
– apoi trupele N.A.T.O. pe teritoriile ruse;
– apoi dronele și aeronavele N.A.T.O. care atacă ținte rusești pe teritoriul Rusiei
– și în cele din urmă trupele N.A.T.O. au încercat să preia un întreg district rus, luând prizonieri ruși, ucigând ruși.
Aeroporturile din Rusia au fost bombardate constant timp de câteva săptămâni de dronele N.A.T.O.. 
La 9 august 2024, presa de stat rusă a raportat o explozie, urmată de un incendiu la baza aeriană rusă din regiunea Lipetsk, la aproximativ 280 de kilometri de granița cu nord-estul Ucrainei, de parcă forțele Ucrainei/N.A.T.O. ar fi atacat aerodromul și au distrus un depozit. și alte câteva facilități cu bombe aeriene ghidate; îndrumat de experţii N.A.T.O.

NATO-UCRAINA-2024 WW3

Unii speculează că Kievul/N.A.T.O. ar fi folosit o mică armă nucleară tactică.
Nu există însă nicio dovadă pentru o astfel de agresiune, iar Rusia rămâne tăcută.
Potrivit armatei ruse, propria ofensivă (rusă) a implicat aproximativ 1.000 de militari și peste două duzini de vehicule blindate și tancuri.
Armata rusă avansează constant în Donbass, apărând populația vorbitoare de rusă de atacurile lași azov-naziste care au ucis în ultimii 10 ani aproximativ 18.000 de oameni, majoritatea femei și copii. 
Rusia, pe propriul ei teritoriu, primește lovituri grele și dureroase de la armele N.A.T.O.. N.A.T.O. este peste tot, cu comunicații, logistică și comanda N.A.T.O.
Peste 35 de țări investesc sute de miliarde în banii contribuabililor pentru a furniza Ucrainei arme pentru a efectua aceste lovituri mortale împotriva Rusiei – pe teritoriul Rusiei, cu soldați N.A.T.O., pe care Occidentului îi place să-i numească „mercenari străini”. 
La aproximativ 80 de ani după cel de-al Doilea Război Mondial, când Rusia a învins Germania nazistă, tancurile germane – date Ucrainei – trec din nou prin regiunea Kursk, unde a avut loc bătălia decisivă; bătălia prin care Rusia a învins Germania nazistă salvând Occidentul de fascismul german. Fascismul de astăzi ticăie și este viu, amintind de vremurile anilor 1940.
Acum neofascismul emană din Ucraina, un fost aliat al Germaniei naziste – batalioanele „Azov” ale lui Bandera – care a ucis zeci, dacă nu sute de mii de ruși în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Putin a fost categoric în eradicarea nazismului în Ucraina, făcând din Ucraina o țară neutră și liberă de N.A.T.O., o condiție cheie pentru negocierile de pace. Mulți oameni sunt încă sub iluzia că Rusia se află într-un conflict militar minor cu Ucraina, fără să-și dea seama că acest război proxy Washington-N.A.T.O. împotriva Rusiei este mult mai periculos decât situația celui de-Al Doilea Război Mondial din 1943. N.A.T.O. încearcă să creeze treptat brigăzi în Europa de Est, cu scopul de a se confrunta cu Rusia .
Este un joc de observație care vrea să sondeze „cât de departe putem merge ”, în timp ce urmărim cu atenție reacția Rusiei. Dificultățile pe care le pot întâmpina este de a dobândi brigăzile cu soldați, deoarece tinerii europeni nu sunt dispuși să moară pentru războinicii occidentali și pentru profiturile industriilor de război occidentale. 
Potrivit „Megatron”, există o mare probabilitate ca N.A.T.O. să intenționeze în cele din urmă să invadeze Belarus. Oare domnul Putin și consilierii săi au calculat greșit îndrăzneala N.A.T.O. sperând că nu vor trece din Ucraina în teritoriile rusești, pentru a evita escaladarea ulterioară?

Că toate „Liniile Roșii” au fost depășite se știe – și asta de mai multe ori?
Într-o declarație recentă, fostul președinte rus, Dmitri Medvedev , a spus că Rusia nu ar trebui să se mai abțină: „Din acest moment, operațiunea militară specială [de la Kiev] ar trebui să devină de natură deschis extrateritorială”, a argumentat într-o postare Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei. „Putem și ar trebui să mergem mai departe în ceea ce încă mai există ca Ucraina. La Odesa, Harkov, Dnepropetrovsk, Nikolaev. La Kiev și mai departe. Nu ar trebui să existe restricții în ceea ce privește frontierele recunoscute”[1].
Dacă președintele Putin rezistă la și mai multe agresiuni occidentale/N.A.T.O. pe teritoriul Rusiei, este posibil să aibă pregătit un răspuns puternic, unul care nu poate fi acuzat ca răspuns la un „drapel fals”, pentru că ceea ce sunt Kiev-N.A.T.O. a face pe teritoriile rusești nu este în mod clar un „steag fals”, ci o pură provocare. Rusia are capacitatea militară de a șterge simultan centrele militare și de decizie occidentale, precum și centrele financiare, cu arme nucleare tactice supersonice ultra-precise, menținând pierderile de vieți omenești la minimum, dar dezactivând structurile de putere occidentale.

Autor: Peter Koenig
Sursa: art-emis.ro

[1] https://www.paulcraigroberts.org/2024/08/09/russia-should-no-longer-hold-back-in-ukraine-dmitry-medvedev/ – 9 august 2024
Sursa – https://www.globalresearch.ca/has-president-putins-patience-reached-its-limits%E2%80%A8/5865408 – 14 septembrie 2024

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.