Baschet : Chiar dacă nu a strălucit, Corona s-a impus în deplasare

Baschet : Chiar dacă nu a strălucit, Corona s-a impus în deplasare

2 38

Echipa de baschet masculin Corona Brașov a reușit prima victorie a sezonului Ligii Naționale, după ce a trecut de Petrolul Ploiești, în deplasare, în etapa a doua, scor 67-57. Elevii lui Ionuț Bâscoveanu și-au revenit după înfrângerea dureroasă de la Sibiu și au controlat meciul cu prahovenii. Nu a fost însă un meci în care echipa Brașovului să joace foarte bine. Au fost destule greșeli, iar precizia aruncărilor a lăsat de dorit. Brașovenii aveau 15 puncte avans la pauza mare, și chiar dacă în sfertul trei au avut o evoluție slabă au închis meciul cu un avans de 10 puncte. Petrolul este o echipă modestă, pe care Corona a învins-o, recent, în Cupa României, tot la Ploiești. Și atunci, Corona a avut peste 24 de puncte avantaj, dar a încheiat meciul cu o victorie la 13 puncte. Se vede clar lipsa omogenității, insuficienta consolidare a relațiilor de joc, datorată sosirii mai multor jucători noi la Corona, în această vară.
În meciul de campionat, Nikola Jevtovic și Munis Tutu au reușit câte 15 puncte pentru brașoveni. În etapa a din competiția internă 3-a Corona Brașov va evolua pe teren propriu, în Sala Sporturilor, pe 4 octombrie, de la ora 19:45 contra CSM Tg Mureș.

D.D.

COMENTARII

  1. din comentariul anterior se naște întrebarea: corona club „brașovean”…🤣🤣🤣… știe că banii pe care îi primește de la primăria Brașovului sunt ai brașovenilor rezultați din taxele și impozitele locale percepute?

  2. se vede clar incompetența antrenorului 🤔,se vede clar că 2 echipe cu un buget net inferior (Sibiu și Ploiești) au creat probleme unei echipe care are 6 jucători străini din 12 !!! NU se vede clar ce salarii au jucătorii de la Corona ???
    NU se vede clar care au fost criteriile de selecție, în schimb este foarte clar că despre criteriul de performanță nu poate fi vorba !?! Oinaru , Petrescu , Darwiches sunt plătiți pentru figurație,clar !!! dar să îl bagi în teren pe gheorghe tudor nu este clar de ce ???
    rușinoasă această „victorie” .

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.