Mai multe brigăzi din România vor arbitra, în această săptămână, meciuri din...

Mai multe brigăzi din România vor arbitra, în această săptămână, meciuri din competițiile europene la fotbal

0 5

În Champions League, partida de miercuri, 2 octombrie, dintre Aston Villa și Bayern Munchen, va fi condusă la centru de Radu Petrescu (foto), acesta urmând să fie ajutat la cele două tușe de asistenții Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu. Arbitru de rezervă a fost desemnat Marcel Bîrsan, iar în camera VAR se va afla Cătălin Popa.

În Europa League, Marian Barbu a fost delegat la partida Real Sociedad – Anderlecht, programată joi, 3 octombrie, de la 19:45. Barbu va fi ajutat la cele două tușe de arbitrii asistenții Ovidiu Artene și Bucsi Imre. Arbitru de rezervă va fi Rareș Vidican.

Horațiu Feșnic va conduce meciul dintre Lazio Roma și Nice, ce se va disputa tot joi, 3 octombrie, de la 19:45. Din brigada română mai fac parte asistenții Valentin Avram și Alexandru Cerei, precum și arbitrul de rezervă Kovacs Szabolcs. De asemenea, unul dintre arbitrii din camera VAR va fi Cătălin Popa.

În Conference League, Ovidiu Hațegan și Sebastian Colțescu se vor afla în camera VAR la partida dintre Astana (Kazahstan)– FK Bačka Topola (Serbia), ce se va juca joi, 3 octombrie.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.