PNL Braşov vrea primul loc la alegerile parlamentare

PNL Braşov vrea primul loc la alegerile parlamentare

2 30

Reprezentanţii PNL Braşov au depus, luni, la Biroul Electoral Judeţean documentele pentru înregistrarea candidaturilor la alegerile parlamentare, prilej cu care preşedintele organizaţiei, ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, a subliniat că obiectivul echipei liberale braşovene este de a se clasa pe primul loc la scrutinul din 1 decembrie.
Obiectivul este de a ne clasa pe primul loc. Este unul pe care ni l-am asumat şi la alegerile locale şi trebuie să-l îndeplinim şi acum, evident şi pe acela de a avea un candidat în turul doi al alegerilor prezidenţiale”, a declarat preşedintele PNL Braşov, Adrian Veştea.
La rândul său, viceprimarul municipiului Braşov, Sebastian Rusu, candidat aflat pe prima poziţie pe lista pentru Camera Deputaţilor, a menţionat că este importantă câştigarea acestor alegeri pentru ca, printr-un număr cât mai mare de reprezentanţi în Parlament, PNL Braşov să continue proiectele pe care le desfăşoară în beneficiul cetăţenilor.
„Plec cu un sentiment de încredere având o echipă puternică lângă mine, având doi lideri puternici în persoana domnului ministru Adrian Veştea şi al primarului municipiului Braşov, George Scripcaru. Am câştigat alegerile locale şi la nivelul municipiului Braşov, şi în întreg judeţul şi acest lucru ne dă încrederea să mergem mai departe.
Cu siguranţă vom câştiga şi aceste alegeri, administraţia liberală a dovedit că este cea mai eficientă şi le vom cere oamenilor votul pentru ca viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean şi primarul municipiului Braşov să aibă cât mai mulţi parlamentari de Braşov şi un preşedinte al ţării liberal pentru a exista coeziune şi pentru a putea să continuăm toate proiectele benefice pentru Braşov”, a afirmat Sebastian Rusu.
La depunerea dosarelor au participat membri ai conducerii PNL Braşov şi reprezentanţi în administraţia locală, precum şi o mare parte dintre candidaţi.
Pe primele locuri pe lista pentru Senat se află Mihail Veştea, fost primar al oraşului Predeal şi senator în actuala legislatură, şi Ciprian Sterpu, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Braşov.
Pe lista pentru Camera Deputaţilor pe primele poziţii figurează viceprimarul Sebastian Rusu, urmat de actualul deputat Gabriel Andronache, lider al grupului deputaţilor PNL, şi de Mara Mareş, preşedinta Organizaţiei Naţionale a Tineretului Liberal şi deputat în legislatura 2016-2020.

CANDIDATI PNL BV – PARLAMENTARE 2024
PNL Braşov a anunţat că luni, 14 octombrie, ora 9.00 va depune la Biroul Electoral.
Judeţean documentele pentru înregistrarea candidaturilor la alegerile parlamentare 2024.
Odată cu documentele candidaţilor, cerute de lege, PNL Braşov va depune şi cele 7.500 de
semnături ale susţinătorilor (pentru judeţul Braşov era nevoie de cel puţin 2.616 de semnături).
Reprezenanţii PNL Braşov au anunţat că listele complete ale PNL Braşov, aprobate de Colegiul Director
Judeţean în şedinţa extraordinară din luna septembrie a acestui an şi au fost validate de Biroul Politic
Naţional al PNL în 10 octombrie.
Lista completă
Senatul României:
Mihail Veştea;
Ciprian Sterpu;
Cristina Vecerdi;
Monica Pădurariu
Dan Ghiţă
Ciprian Chiricheş.

Camera Deputaţilor:
Sebastian Rusu;
Gabriel Andronache;
Mara Mareş;
Carmen Ţop Ferghete;
Ionuţ Banciu;
Cristian Urs;
Pamela Diaconu;
Bogdan Sîngeap;
Bogdan Năstase;
Anca Simion;
Viorel Dănuţ Miloşan
Andrei Lucian Măiereanu

COMENTARII

  1. Cum să votezi peneleaua? Cum să votezi holera galbenă?
    Să votezi pe alde Veștea? Mara? Scripcaru???

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.