Electrificarea forțată a industriei de mașini nu va salva omenirea ci o...

Electrificarea forțată a industriei de mașini nu va salva omenirea ci o va ruina!

0 13

Europarlamentarul Claudiu Târziu (AUR), în plenul PE: Obsesia eco-birocraților de a salva planeta, interzicând comercializarea automobilelor alimentate cu combustibili fosili, este o utopie primejdioasă
Electrificarea forțată a industriei de mașini nu va salva omenirea, dimpotrivă, o va condamna la ruină, a avertizat, în plenul Parlamentului European, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și liderul delegației partidului în PE.
„Obsesia eco-birocraților de a salva planeta, interzicând comercializarea automobilelor alimentate cu combustibili fosili, este o utopie, o fantezie primejdioasă, ale cărei teribile consecințe devin din ce în ce mai vizibile.
Din cauza unor obiective iraționale și imposibil de atins, industria auto se află în pragul falimentului. Plafonul impus de Comisie privind scăderea limitei medii a emisiilor este unul absurd, iar depășirea acestuia va însemna prăbușirea financiară a producătorilor. Ambiția unora de a renunța la mașinile cu motoare cu ardere internă în favoarea vehiculelor electrice se dovedește, pe zi ce trece, una fără discernământ și din ce în ce mai regretabilă.
Electrificarea forțată a industriei de mașini nu va salva omenirea, dimpotrivă, o va condamna la ruină”, a spus liderul delegației AUR în PE, europarlamentarul Claudiu Târziu.
Declarația a fost făcută, marți, în cadrul dezbaterii Criza cu care se confruntă industria auto din UE, închiderile potențiale de uzine și necesitatea de a mări competitivitatea și de a păstra locurile de muncă în Europa
Votarea acestei dezbateri va avea loc în cadrul unei viitoare sesiuni PE.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.