Găinarului liberal Nelu Tătaru i s-a suspendat imunitatea paralmentară

Găinarului liberal Nelu Tătaru i s-a suspendat imunitatea paralmentară

1 20

DNA a primit undă verde de la Comisia Juridică a Camerei Deputaților și de la plenul său de a-i percheziționa găinarului Nelu Tătaru, care se înfățișa ca medic prin Vaslui, locuința și calculatorul, în căutarea de noi probe ale șpăgilor sale continue în desfășurarea „nobilei” sale activități.
Probabil ceva fișicuri de bani ascunși prin pereți după faianța din bucătărie, ceva claponi alergîndu-i prin ogradă, sau ceva damigene și sticle de băuturi spirtoase tezaurizate prin pivnița doldora de cârnați moldovenești, și aceia rodul șpăgilor nesimțite ale medicului pârât al Vasluiului.
Nelu Tătaru a fost și ministru liberal al Sănătății prin 2020, probă „în falș” cum spunea Nicolae Ceaușescu, despre elitismul deșănțat și cabotin al liberalilor când este vorba să-și înșurubeze toate jivinele corupte și analfabete în toate funcțiile ministeriale. Din cele apărute în spațiul public nu este nicio diferență dintre un popă pezevenghi și apucător de peșcheșuri și dijme ticăloșite de la săracii satului și fostul ministru liberal al tunurilor din pandemie, decât numărul sticlelor, plocoanelor și plicurilor cu bani, demne de izpravnicul Coanei Chirița al Vasluiului.
Săltat de procurori taman în plină campanie electorală, alegeri în urma căreia slinosul dezgustător cu ochi batracieni intenționa să ne facă nouă românilor legi despre Sănătate și Virtute prin catacombele Parlamentului încă patru ani, acest doctor pârlit și obscen prin comportamentul său primitiv aterizat în București de prin văgăunile alea moldovenești la fel de primitive ale Vasluiului, pentru brașoveni are o semnificație toxică aparte.

Nelu Tătaru i-a lăsat pe brașoveni fără Spital Regional, cu acceptul ticălos al lui Ludovic Orban (născut la Brasov)
A fost cel care în 2020 a tăiat Spitalul Regional al Brașovului de pe lista finanțării PNRR, acceptând doar Iașul, Clujul și Craiova pentru construirea unor asemenea obiective majore pentru sănătatea oamenilor unor întregi regiuni ale țării. Implicat în toate nelegiuirile și blestemățiile pandemiei până la venirea USR la cârma Ministerului Sănătății, preluare la fel de toxică a sistemului Sănătății precum cea de pe vremea liberalilor lui Orban, Nelu Tătaru defila pe la Brașov binecuvântând izoletele COVID de la Spitalul Județean procurate de brașoveanul Adrian Veștea cu bani europeni, în timp ce ștergea Brașovul de pe lista PNRR a Spitalelor Regionale, cu binecuvântarea Lagavulinului afumat de Ludovic Orban, brașovean și el dealtminteri.
Acum prețul unui asemenea spital de 1000 de paturi este inaccesibil autorităților locale, așa că ticăloșia pe care ne-a lăsat-o moștenire sufurosul moldovean de la Cuca Măcăii, adică radierea de la finanțarea europeană a Spitalului Regional, este ireparabilă, iar viețile brașovenilor care puteau fi salvate în acest spital nou probabil că nu vor mai putea fi. Și dacă vreodată se va mai construi un spital nou la Brașov, acesta va fi mult diminuat față de ceea ce puteam avea conform dreptului și importanței Brașovului în România.
Așa că nu-i putem ura coruptului Nelu Tătaru decât temniță grea și îndelungată pentru blestemăția pe care ne-a înfăptuit-o nouă, tuturor brașovenilor. Iar dacă din întâmplare sănătatea nu-i va permite supraviețuirea în sistemul penitenciar și va expira biologic, acest aspect nu ne va deranja, dimpotrivă, căci doar Dumnezeu cu mila, iar noi îndurare nu vom avea pentru el nici măcar în acatistele bisericești.

Libiu Mateescu   

COMENTARII

  1. Ce trebuie să țină minte brașovenii? Că așa-zișii liberali le-au tăiat spitalul.

    Nu că ciuma roșie ar fi făcut ceva, nu, nu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.