Pentru că n-are multă minte, Mircea Geoană se duce la Măruță la...

Pentru că n-are multă minte, Mircea Geoană se duce la Măruță la feșteleală mediatică

1 22

Hotărât lucru, candidații la președinția României, cei cu oarece șanse, n-au nici oarece minte dacă se duc la redusul intelectual redundant Măruță, la o schimonoseală de un ridicol infantil ce se prezintă în cadrul unei emisiuni cu sosuri și șuete de mahala la ProTv, altă televiziune de lupanar.
După ce s-a dat în stambă Ciucă prin neînțelegerea întrebării de altfel infantile și simpliste a redusului Măruță, a venit vremea lui Geoană să dea cu maiul în străchinile proteviste. Chipurile să se arate de-al oamenilor, glumeț și compătimitor alături ei pe baricadele lipsurilor comuniste din trecut și superior acestora pe baricadele caviarului cu șampania NATO în prezent.
Că „prostănacul”, cum îl apela afectuos Iliescu, n-are minte rațională structurată logic, ci numai aere și lozinci amerloce în cap, se poate distinge din răspunsurile sale despre șpriț, despre porecle acordate contracandidaților și despre robinsoniada cu Băsescu pe o insulă pustie.
Cert este că, deși-i reproșează lui Băsescu anume că l-a lucrat la alegerile prezidențiale de atunci prin expunerea vizitei sale la Vântu în miez de noapte, a dezvoltat un straniu complex psihologic Stockholm față de fostul președinte și față de șulfăria acestuia, în final ajungând să-l aprecieze pentru ticăloșia lui.
Că beizadeaua de general de securitate, Mircea Geoană, are busola morală atât de defectă că nu-și găsește cu ea nici mașina în parcare, darămite să mai dea și cu spatele,(vezi înregistrarea pe You Tube), este un aspect demult stabilit de cercetătorii doctrinelor morale.
Că nu reușește să mențină o linie de gândire clară și austeră, chiar de o seriozitate severă având în vedere funcția pe care a ocupat-o la NATO, ne dovedește că și acolo a fost de umplutură și neluat în considerare în creuzetele de gândire și de strategie serioase a Alianței.
Dacă și după atâția ani și după umilința administrată de Băsescu la prezidențiale tot ar mai sta zilnic la șprițul de seară cu pârdalnicul și prădalnicul fost președinte după ce el, chipurile, ar munci toată ziua, ba chiar l-ar alege exclusiv pe acesta pentru a viețui pe o insula pustie și nu pe „Mihaela, dragostea mea”, înseamnă că mintea sa și așa rarefiată atinge accelerat niveluri de descompunere priculoase, probabil din cauza șprițului abundent și a lipsei de lectură serioasă, nu dintr-aceea despre misticismul violet intruziv.

Din stupiditățile debitate de Geoană la Măruță (conform Știri pe Surse)   
„Medicii spun să o las mai ușor cu șprițul după nouă seara; și cu mâncarea. O altă problemă e că nu sunt niciodată mulțumit de mine(falsă și ipocrită autoapreciere)“. Sunt multe defecte pe care mi le reproșează nevasta. De multe ori îmi reproșează că pun munca pe primul plan,…”
Legat de ce calități le apreciază la Traian Băsescu, dar pe care el însuși nu le are, Geoană a spus că Băsescu „Este un combinator profesionist“. E o calitate pentru politica românească, este mincinosul natural, cel mai natural, hai să o corectăm, calitate, bine; a mai avut calitatea de a disimula, este o calitate pe care mulți nu o au; a fost un lider care a știut să construiască coaliții contra naturii.
Întrebat pe  cine ar alege să își petreacă viața pe o insulă pustie, Geoană a mai emis o enormitate prostească dintre cele care-l caracterizează și l-a ales, din nou, fără tăgadă, pe Traian Băsescu: „Aș petrece viața pe o insulă pustie cu Traian Băsescu, eu aș munci ziua și el ar aduce șprițul seara; dintre el și Sorin Ovidiu Vântu l-aș alege“, a nuanțat Geoană în loc s-o nominalizeze pe nevastă-sa „Mihaela dragostea mea” din rolul de consoartă unică pe o insula pustie, sau pe copii, un răspuns de om familist, pe care orice candidat la președinție însurat și normal la cap l-ar fi dat în fața țării. Întrebat pe care dintre contra-candidați i-ar numi pe postul de prim-ministru, Mircea Geoană a răspuns că pe toți: „Știu foarte bine engleză, se pricep la economie și, dacă sunt toți, se pot păzi unul pe altul să nu fure.
La engleză ar fi foarte interesant să îi vedem cum dau din mâini în timp ce se fac înțeleși; zău că aș vrea să îi pun pe toți simultan; tot săracul Nicu Ciucă, tot e obișnuit să respecte ordinele…”
Poreclele pe care Geoană le-ar acorda contracandidaților, încercând să pară pișicher, mucalit de tavernă:
Nicoale Ciucă – „Da, să trăiți”, Marcel Ciolacu – „McDonalds de Buzău”, Elena Lasconi – Regină de Câmpulung, pentru că acolo rămâne, George Simion – Buldozeristul,  Ludovic Orban – i-as zice Ludovic, nu Victor, subtil” a combinat creativ Geoană caracterele contracandidaților, intrând în capcana trivializării relației cu contracandidații prin provocarea absolut idioată a lui Măruță.

Aroganțele lui Geoană față de Ciolacu
„Domnule, Marcel Ciolacu, vă invit la o dezbatere 1-1(Sâmbătă la Grand Hotel din București, orele 19.00)! Dumneavoastră aduceţi susţinerea politică, iar eu voi aduce cunoştinţele şi expertiza necesare. Este o oportunitate pentru alegători de a ne vedea faţă în faţă şi de a înţelege cu adevărat cine suntem şi ce reprezentăm”, a transmis Mircea Geoană într-un mesaj video postat pe Facebook. Mircea Geoană, atac la Ciolacu:  Meditații la engleză, meditații la economie. Dacă erai corigent la prea multe materii în România rămâneai și repetent, a postat același neghiob, Mircea Geoană, pe contul său de socializare, preluat de Știri pe Surse.

Mihai Tudose, devastator și caustic la adresa lui Mircea Geoană
„Domnul Mircea Geoană, la el întrebările sau declaraţiile încep cu dacă. Eu sunt convins că el nu va avea această problemă grea, să îl pună în situaţia foarte, foarte delicată să aibă această responsabilitate să numească el prim-ministru fiindcă toate sondajele şi inclusiv opinia publică, şi pe stradă, cu 7%, 8% nu ai cum să numeşti prim-ministru. În rest, atacurile la domnul Ciolacu, el fiind un mare specialist în economie.
Domnul Ciolacu a spus că face consultaţii şi ia sfaturi economice de la Florin Georgescu sau de la domnul Socol.

Ne aducem aminte cu toţii cam de unde îşi lua domnul Geoană informaţiile. De la domnul Vântu, că s-a dus la Vântu şi la domnul Vanghelie, despre economia de piaţă, fiind vorba probabil despre piaţa din Ferentari”, a mai spus Tudose.
„E ridicol de la un cap la altul. Noua clasă politică, el care, ştiţi, mă iertaţi, dar nu pot să spun cam din ce clădiri cu felinar roşu a ieşit şi se dă virgin acum”, a subliniat Tudose coroziv, potrivit Știri pe Surse.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Are minte dar e naiv , a facut mecanica , poate cea mai grea facultate din IPB , tu Labia cred ca nici spiru haret nu ai .

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.