PSD Brașov a depus listele parlamentare la BEJ

PSD Brașov a depus listele parlamentare la BEJ

0 16

Biroul Electoral Județean Brașov a avut ieri parte de un adevărat desant al candidaților social-democrați pentru alegerile parlamentare, care au depus listele definitive însoțite de 12500 de semnături. Președintele filialei județene a PSD, senatorul Marius Dunca, a efectuat o scurtă trecere în revistă a capacităților profesionale și politice ale principalilor clasați pe listele parlamentare brașovene, insistând asupra experienței acestora în gestionarea domeniilor sensibile în care au activat în cursul carierei lor politice.
Senatorul Marius Dunca a reliefat totodată cu claritate de necontestat faptul că programele partidului au ales practic reprezentanții social-democrați în Parlament adecvați acestor programe, insistând asupra faptului că oamenii vor să perceapă de la PSD în principal direcții de de dezvoltare și proiecte relevante pentru comunitățile lor și pentru națiune, nominalizarea persoanelor pe liste ocupând un loc secundar în preocupările partidului, dar și în opțiunile electoratului.
„Astăzi, alături de colegii mei din Organizația PSD Brașov, am depus oficial listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Am adus în față oameni cu o experiență profesională deosebită și o expertiză reală în domenii esențiale pentru dezvoltarea Brașovului și a României. Acesta este un angajament clar că PSD Brașov este hotărât să ofere o reprezentare solidă și o direcție modernă pentru județul nostru.
Echipa noastră este expresia angajamentului pentru dezvoltarea județului Brașov și a României. Am selectat specialiști dedicați, care vor avea un cuvânt greu de spus în educație, infrastructură și economie locală.

Cu experiență și dăruire, acești oameni sunt pregătiți să contribuie la creșterea calității vieții și la consolidarea perspectivelor economice ale regiunii.
Credem cu tărie că proiectele și inițiativele propuse vor aduce soluții reale pentru nevoile comunității și vor asigura un viitor mai bun pentru toți locuitorii Brașovului” a declarat președintele PSD Brașov în fața reprezentanților presei prezenți la eveniment.

Autor: Libiu Mateescu
Sursa foto: facebook – PSD Brasov

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.