Volei masculin : Corona Brașov – Olympiacos Pireu (joi, ora 18,00, Sala...

Volei masculin : Corona Brașov – Olympiacos Pireu (joi, ora 18,00, Sala Sporturilor)

0 5

Corona Brașov se află la două meciuri distanță de grupele principale ale Ligii Campionilor la volei masculin. În turul trei al preliminariilor, elevii lui Laurențiu Lică au în fața un adversar extrem de puternic. Joi seara, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor, campioana României întâlnește în manșa tur din turul trei pe Olympiacos Pireu. Campioana Greciei vine sub Tâmpa cu un lot înțesat de jucători extrem de valoroși, aflați în top 200 mondial. Chiar dacă oaspeții pleacă drept mari favoriți, brașovenii vor să își joacă la maxim șansa și să lupte până la final pentru calificare.

Brașovenii au un program extrem de încărcat în următoarea perioadă, cu o deplasare dificilă în weekend în campionatul intern, contra Știința București plus meciul retur de săptămâna viitoare din Grecia. Mai mult, partida retur de la Pireu a fost programată marți, 17 octombrie de la ora 19.00, grecii spunând că a fost o decizie a forului european și a televiziunilor ce vor produce evenimentul.

Echipa brașoveană are două indisponibilități pentru dubla cu Olympiacos : ridicătorul dus în vară, Murilo Radke și, mai nou, Davide Kovac, cu o ușoară ruptură musculară.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.