Timpul viermilor

Timpul viermilor

1 20

  ·

Am să încep cu o mică introducere. Știți cum se curățau rănile în vechime?
Nu existau nici desinfectanți, nici bandaje sterile. A lega o rană cu o cârpă ordinară era tratamentul standard. Era un joc al întâmplării; dacă rana se infecta… asta era… vorba Dulapului: ghinion. Însă medicii mai deștepți aveau întotdeauna la ei… un borcan cu viermi! Ați citit bine: viermi… larve de muște… Puneau o bucată de carne stricată afară. Muștele își depuneau ouăle pe aceasta, iar atunci când ieșeau larvele din ouă, le luau, le spălau și le puneau la borcan. Atunci când o rană se infecta, așezau larvele de muște peste rană. Acestea mâncau țesuturile gangrenate și puroiul… dar nu atingeau niciodată țesuturile sănătoase. În felul acesta, rana stătea mereu curată… oferind organismului timpul necesar să refacă țesuturile afectate.
Era o soluție de criză… Larvele acelea, deși arătau respingător, cel puțin țineau rana curată…
De ce v-am spus povestea aceasta?
Haideți să facem o comparație, vreți?
Să asemănăm societatea umană cu un organism… După cum merge societatea umană acum, am putea spune că este un organism infectat: economie debalansată, politică incorectă, corupție generalizată, propagandă sexuală deviantă, educație defectuoasă… înțegeți voi ce vreau să spun…
Ei bine, și – ca în orice organism infectat – au apărut și viermii; larvele Noii Ordini Mondiale care se hrănesc din mizeria societății noastre bolnave.
Nu… nu ei au generat mizeria, așa cum ați putea crede voi… ei doar se hrănesc din mizeria socială.
Să vă explic de ce… pentru că dacă noi am fi avut mentalități sănătoase, ei nu ar fi avut nicio șansă să preia controlul societății umane.
Întocmai precum viermii, ei au nevoie de mizerie ca să se hrănească. Ei au nevoie de oameni coruptibili cu care să lucreze. Acești membri ai societății cu mentalități defecte, acești membri gangrenați ai societății… sunt cozile lor de topor. Fără ei, Noua Ordine Mondială nu ar fi posibilă. Ceea ce se întâmplă acum este un proces natural…
Mizeria din noi iese la suprafață ca puroiul într-un organism infectat… iar Noua Ordine Mondială pur și simplu se hrănește cu mizeria din noi!
Știu că nu vă place… Dar haideți să privim realitatea în față, oricât arată aceasta de oribil. Nu ne putem vindeca, dacă nu înțelegem că suntem bolnavi… Mizeria este în interiorul nostru, iar Noua Ordine Mondială nu face decât să profite de ea.
Noua Ordine Mondială se folosește de slăbiciunile noastre. Dacă noi nu am tolera mizeria, atunci Noua Ordine Mondială nici măcar nu ar putea exista… nu ar avea oameni care s-o servească.
Acum înțelegeți de ce lasă Dumnezeu să se întâmple toată nebunia actuală? E timpul viermilor!
Bineînțeles că viermii nu vor rămâne pentru totdeauna. Poate vom muri ca specie… poate vom supraviețui.
Dacă vom supraviețui, atunci viermii vor dispărea de la sine. Dar nu vor dispărea decât după ce vor curăța toată mizeria din noi.
Vor fi vremuri foarte grele… dar așa trebuie să fie. Pentru că și boala noastră e grea.
Sunt mii și mii de ani de când omenirea este bolnavă. Însă acum este din ce în ce mai bolnavă.
E prea multă mizerie în noi… Iar rolul viermilor este să curețe mizeria. Exact așa cum vă spuneam că se făcea cu infecțiile în vechime…

PS
Într-un anumit fel, Iisus Hristos ne-a avertizat că va veni timpul viermilor… Mai țineți minte? El a spus-o puțin altfel, dar ideea este aceeași: „Căci unde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii.” (Matei 24:28).
Vulturii din Noua Ordine Mondială s-au adunat peste noi… pentru că noi începem să mirosim a stârv…

Autor: Artin Side
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.