Festivalul Toamnei, sărbătorit în Creșa Brașov

Festivalul Toamnei, sărbătorit în Creșa Brașov

0 10

În săptămâna 21 – 25 octombrie 2024, în cadrul creșelor din municipiul Brașov s-au derulat activități educative cu tematică de toamnă, pentru a marca finalul primului modul educațional.

Pentru că toamna este un anotimp bogat în tradiții, recoltă și plin de culoare, Creșa Brașov a sărbătorit “Festivalul Toamnei”, un eveniment care a adus multă bucurie, atât pentru cei mici, cât și pentru familiile acestora.

Ateliere interactive și creative au pus laolaltă personalul creșei – copii – părinți.

Scopul acestor ateliere este de a consolida relația dintre familie și comunitatea educațională, oferind ocazia părinților să participe activ la dezvoltarea creativă și socială a copiilor.

Cei mici au muncit în echipă în cadrul atelierelor. Printre activitățile desfășurate se numără ateliere de pictură, colaje, expoziții cu lucrări artistice realizate de copii, borcane cu „Sporul casei” și nu în ultimul rând, borcane cu murături.

Această săptămână a fost un prilej deosebit pentru a sărbători progresul copiilor noștri și de a-i încuraja să-și exprime creativitatea.

Implicarea părinților în activitățile educaționale aduce un plus de valoare procesului de învățare și oferă copiilor sprijinul necesar pentru a-și dezvolta abilitățile sociale și cognitive.

,,Doresc să felicit personalul instituției pentru creativitatea și pasiunea cu care au transformat atelierele de toamnă, care au marcat finalul modulului I, într-o adevărată sărbătoare pentru copii. Am simțit emoție, talent și dăruire în organizarea și desfășurarea acestor acțiuni. Vom continua desfășurarea activităților în colaborare cu părinții, oferind copiilor și părinților acestora momente de neuitat”, a declarat d-na director Buta Maria-Georgiana.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.