FCSB, surclasată de Rangers

FCSB, surclasată de Rangers

0 9

FCSB evoluează în UEFA Europa League, competiție care se desfășoară într-un nou format: fiecare dintre cele 36 de echipe susțin opt meciuri, patru acasă și patru în deplasare, iar primele opt clasate se vor califica direct în optimile de finală. Ocupantele locurilor 9-24 vor juca baraj pentru accederea în „optimi”.

Cel de-al treilea joc al campioanei României s-a disputat joi, 24 octombrie, în deplasare – pe „Ibrox Stadium” din Glasgow – împotriva grupării scoțiene Glasgow Rangers, la care este legitimat românul Ianis Hagi. Partida a fost câștigată de britanici cu 4-0 (FOTO).

În clasament conduce Lazio Roma din Italia, urmată de Tottenham Hotspur din Anglia și Anderlecht Bruxelles din Belgia (toate cu câte 9 puncte). FCSB a căzut pe locul al 13-lea (cu 6 puncte).

Următoarea partidă a „roș-albaștrilor” va avea loc joi, 7 noiembrie, de la ora 19:45, la „Arena Națională” din București, contra grupării daneze Midtjylland.

FCSB va mai întâlni pe Olympiacos Pireu din Grecia (acasă), pe Hoffenheim (în Germania), pe Qarabağ FK (în Azerbaidjan) și formația britanică Manchester United (pe teren propriu).

Finala UEFA Europa League se va disputa pe „Estadio de San Mamés” din Bilbao, Spania, la data de 21 mai 2025.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.