Distracție și…suspans la Centrul de Agrement din Poiana Brașov

Distracție și…suspans la Centrul de Agrement din Poiana Brașov

0 15

În perioada 27-31 octombrie, sunteți invitați să intrați în atmosfera misterioasă și creativă de Halloween, cu o serie de evenimente speciale care îmbină arta, creativitatea și… fiorii sezonului! Fie că sunteți pasionat de artă, de crafting sau pur și simplu vreți  să vă petreceți timpul într-un mod mai deosebit, aveți de unde alege. Iată ce v-a pregătit Centrul de Agrement și Divertisment Poiana Brașov:

Expoziția „Umbre în zbor” de Oana Obacu  

Vino să descoperi toate cele 365 de lucrări într-o atmosferă perfectă pentru Halloween! Expoziția este deschisă între 27 și 31 octombrie, între orele 12:00 și 22:00, și aduce în prim-plan simbolismul corbilor într-o manieră artistică aparte.

Turul corbilor la lăsarea întunericului

Pe 27 octombrie, de la ora 18:00, te invităm la un tur ghidat al expoziției, condus chiar de artista Oana Obacu. Vei afla detalii fascinante despre procesul ei creativ și vei descoperi legătura dintre corbi și arta sa.

Atelierele de Halloween

Pe 31 octombrie, îți punem la dispoziție trei ateliere coordonate de Diana Zaheu și Oana Leta, care te vor ajuta să îți exprimi creativitatea într-o manieră inedită:  

  • Masquerade Mask-Making (ora 11:00 și ora 16:00) – Creează-ți propria mască personalizată pentru Halloween!  
  • Make-up Mayhem (ora 18:00) – Transformă-te într-un personaj fabulos cu ajutorul tehnicilor de make-up artistice!  

Accesul este gratuit, dar locurile sunt limitate, așa că nu uita să te înscrii prin acest link  https://forms.gle/kospvHBNJ8k4skLF9

Performance 𝗘𝗖𝗛𝗢𝗘𝗦

Încheiem seria de evenimente de Halloween cu un spectacol multimedia interactiv, pe 31 octombrie, de la ora 20:00. Cristina Bodnărescu și Oana Băluță te vor purta într-o călătorie între dans, artă și tehnologie, într-o poveste despre corbi și mister. Nu rata o experiență unică în noaptea de Halloween!

ART DEBUT BRAȘOV este un proiect dedicat promovării noilor viziuni artistice și este finanțat din bugetul Municipiului Brașov.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.