Primul interogatoriu pentru candidatul prezidențial Marcel Ciolacu

Primul interogatoriu pentru candidatul prezidențial Marcel Ciolacu

0 41

În contextul apropiatelor alegeri prezidențiale, fostul senator Valer Marian a elaborat un set de 13 întrebări incomode pentru candidatul din partea PSD, Marcel Ciolacu. Deși ar fi revelator, răspunsul cel mai probabil nu va veni niciodată.

1. În prima săptămână a lunii septembrie 2024, când ați făcut publică media obținută la examenul de bacalaureat (7,03), ați promis că veți prezenta presei diploma dvs. de bacalaureat (pe care o dețineți în copie legalizată, nu în original), dar nu ați făcut aceasta până în prezent, deși au trecut peste 6 săptămâni. De ce evitați prezentarea diplomei? Vă este jenă de mediile dvs. din anii de liceu? De câte ori ați susținut examenul de bacalaureat?
2. Ați afirmat că după absolvirea liceului în 1986, fiindcă nu ați intrat la facultate, ați fost obligat de tatăl dvs. să munciți atât înainte, cât și după armată (stagiul militar). În CV-ul depus la Guvernul României, în calitate de prim-ministru, ați consemnat însă că prima dvs. angajare a fost în perioada 1988-1990, respectiv după satisfacerea stagiului militar. Unde și în ce perioadă ați fost angajat înainte de armată?
3. În CV-ul susmenționat ați consemnat că, în perioada 1988-1990, ați fost angajat la Întreprinderea Electronica Industrială București, dar din declarația olografă din dosarul dvs. de revoluționar reiese că, în data de 22 decembrie 1989, erați angajat la o unitate economică din municipiul Buzău, de la care ați plecat cu colegii la manifestația din fața sediului județean al PCR. Conform unui articol publicat de Recorder în data de 19 iunie 2024, foști colegi de serviciu au afirmat că în decembrie 1989 erați muncitor necalificat la o cooperativă din municipiul Buzău, denumită Tehnometal. Unde ați fost angajat, până la urmă, în perioada 1988-1990? La București sau la Buzău?
4. Tot în CV-ul susmenționat ați consemnat că, în perioada 1992-1998, ați fost antreprenor, asociat și administrator la mai multe companii private. De ce nu ați nominalizat companiile private la care ați avut calitatea de asociat și de administrator? Care este denumirea acestor companii? Mai au activitate sau au intrat în faliment?
5. Ați afirmat că, la absolvirea Facultății de Drept a Universității Ecologice București în 1995, nu ați putut susține examenul de licență întrucât aceasta nu era acreditată și că ați susținut acest examen după 9 ani, respectiv în 2004, când această instituție a primit acreditarea de rigoare. Conform unui răspuns pe care l-am primit de la Universitatea Ecologică București, această instituție a fost acreditată în luna mai 1995, anul în care ați absolvit-o. Cum comentați? Știați că, potrivit prevederilor legale în vigoare în perioada respectivă, era necesar să susțineți examenul de licență în termen de maximum doi ani de la absolvirea facultății?
6. În ce formă de învățământ ați urmat cursurile Facultății de Drept a Universității Ecologice București: la zi, la fără frecvență sau de la distanță?
Puteți nominaliza doi colegi de facultate, doi profesori și titlul lucrării de licență? Cu ce medie generală ați absolvit facultatea susmenționată?
7. Tot în CV-ul susmenționat ați consemnat că, în perioada 1998-2007, ați fost angajat consilier juridic la SC Alcom SRL Buzău. Cum ați fost angajat consilier juridic din anul 1998 în condițiile în care ați obținut licența în drept doar în anul 2004, respectiv după 6 ani? Puteți prezenta contractul individual de muncă pe care l-ați încheiat cu firma Alcom?
Este adevărat că ați avut calitatea de asociat majoritar și de administrator al acestei firme?
8. Cum ați reușit să vă înscrieți la masterat la Universitatea Ecologică în anul 2003 (așa cum rezultă din CV-ul dvs.), în condițiile în care ați obținut licența un an mai târziu, în 2004?
9. Într-un CV depus la Camera Deputaților, în calitate de deputat PSD de Buzău, ați consemnat că în 2013 ați obținut calitatea de doctorand la Academia Națională de Informații Mihai Viteazul (cunoscută și sub denumirea Academia SRI). De ce nu ați mai făcut această mențiune în CV-ul depus în calitate de vicepremier al Guvernului României în iunie 2017 și în CV-ul depus la Guvern în calitate de premier în iunie 2023?
10. Academia Națională de Informații mi-a confirmat că ați fost student al școlii doctorale din această academie în perioada 2013-2019, în urma examenului de admitere susținut în sesiunea septembrie 2013, dar nu ați finalizat studiile, nedepunând cerere de prelungire a termenului de grație pentru anul universitar 2019-2020.
Ce medie ați obținut la examenul de admitere la doctorat?
Ce titluri au lucrările dvs. de specialitate publicate anterior, pe care era obligatoriu să le prezentați cu ocazia înscrierii la acest examen?
11. Care a fost titlul lucrării dvs. de doctorat? Este adevărat că l-ați avut coordonator de lucrare pe generalul Ștefan Gheorghe Theodoru, rectorul Academiei Naționale de Informații din perioada respectivă, cunoscut drept un apropiat al fostului șef operativ al SRI, generalul Florian Coldea? Cum explicați o astfel de onoare?
12. Ați afirmat că, înainte de a lua decizia de a candida la funcția de președinte al României, v-ați consultat cu familia, dar l-ați nominalizat în acest sens doar pe fiul dvs., proaspăt absolvent al Facultății de Medicină a Universității Ovidius din Constanța. De ce nu ați nominalizat-o și pe soția dvs.? Mai conviețuiți împreună sau sunteți despărțiți în fapt?
Cum explicați faptul că nu ați apărut alături de soția dvs. în nicio imagine televizată sau fotografie publicată de la nunta fiului dvs (care a avut loc în data de 9 septembrie 2023)? Puteți să ne furnizați fotografii de la nunta fiului dvs., respectiv de la starea civilă, de la cununia religioasă și de la masa ulterioară, în care apăreți alături de soția dvs., precum și fotografii mai recente alături de posibila viitoare primă doamnă a României?
13. În ce relații sunteți cu Sorina Docuz, fostă Miss Buzău, cu două divorțuri la activ și cu doi copii minori în creștere și educare? De câte ori v-ați întâlnit cu aceasta în ultimii doi ani?
Este adevărat că locuiți amândoi în apartamente situate în același bloc rezidențial, construit de o firmă legată de un politician PSD? Au existat sau există relații de afaceri între Partidul Social Democrat și vreo firmă privată deținută sau controlată de Sorina Docuz?

Autor: Valer Marian
Sursa: yogaesoterin.net

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.