Avalanșa de sondaje menite să exprime periculozitatea lui Georgescu pregătește invalidarea candidaturii...

Avalanșa de sondaje menite să exprime periculozitatea lui Georgescu pregătește invalidarea candidaturii acestuia

0 33

Puterea politică totalitară de la București rămâne panicată de ascensiunea în preferințele electoratului a lui Călin Georgescu și pregătește prin casele de sondare arondate Puterii sondaje care să releve periculozitatea mortală pentru Sistem a rămânerii lui Călin Georgescu în cursa prezidențială din martie.
Se poate conchide că se pune în operă o decizie a Curții Constituționale nelegitime și ticăloșite de a i se interzice suveranistului să participle la alegerile prezidențiale pe modelul Diana Șoșoacă.
Dar pentru asta opinia publică trebuie pregătită cu un val de dezinformări transmise de presa main stream arondată financiar Puterii, în special prin Antena3 și prin Digi24, care să conțină mesaje de panicare a populației, în special despre uluitoarea credibilitate pe care o are suveranistul în rândul maselor, credibilitate prezentată ca o cavalcadă a proștilor care nu știu cum să voteze.
În special aceste mesaje se adresează judecătorilor care judecă lovitura de stat a alegerilor prezidențiale anulate, cărora li se atrage atenția indirect că Georgescu este pe cale să cucerească puterea prezidențială și să ceară ulterior din poziția de președinte punerea sub acuzare a judecătorilor CCR și a celor de la instanțele bucureștene care-i judecă contestația anulării prezidențialelor, eventual și amputarea pensiilor special ale magistraților.
Aceasta ar fi cauza supralicitării de către ong-ul IRES a procentelor lui Georgescu, prezentat vezi Doamne! ca un program de responsabilitate socială autofinanțat(sic!), organizație care seamănă până la confundare cu organizațiile sorosiste.
Mai mult, judecătorii Curții de Apel București și-au devansat inexplicabil termenul de judecată cu două săptămâni în dosarul Georgescu pentru că nu mai este timp pentru pronunțare și pentru apel și alegerile prezidențiale s-au stabilit la sfârșitul lui martie. Ciudată coincidență, nu-I așa?
Astfel, printr-o judecare în regim de urgență a dosarului se încearcă să se dea timp CCR de a-i invalida o nouă candidatură a lui Călin Georgescu, iar acest lucru nu se poate realiza cât procesul primelor prezidențiale este încă pe rol.

Un sondaj suspect întocmit de un ong suspect pentru un scop ascuns
La întrebarea Dacă turul al doilea al alegerilor prezidenţiale nu ar fi fost anulat, care ar fi fost opţiunea dumneavoastră?”,
48% dintre cei chestionaţi l-au indicat pe Călin Georgescu, iar
29% pe Elena Lasconi.
Sondajul IRES a fost realizat pe 964 respondenţi în vârstă de peste 18 ani, în perioada17 – 20 decembrie 2024, prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing).
Sondajul mai cuprinde și întrebări asupra evenimentelor importante care au marcat România în ultimele luni.
Decizia CCR de anulare a alegerilor prezidenţiale este considerată evenimentul anului de 28% dintre români, fiind urmată de intrarea completă a României în Schengen de la 1 ianuarie 2025, de clasarea lui Călin Georgscu pe locul 1 în turul 1 al alegerilor prezidenţiale şi de creşterea pensiilor, relevă un sondaj IRES privind bilanţul anului 2024.
43% dintre români consideră însă că decizia CCR a afectat preponderent negativ România, pe locul al doilea din acest punct de vedere aflându-se creşterea preţurilor, urmată de clasarea lui Călin Georgscu pe locul 1 în turul 1 al alegerilor prezidenţiale.
Aproape un sfert dintre cei chestionaţi spun că au simţit uşurare după decizia CCR, în timp ce 17% au simţit furie, 16% – revoltă, potrivit News.ro.

Judecătorii dosarului Greorgescu se grăbesc inexplicabil
Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti, lovitură de teatru în dosarul Călin Georgescu-anularea alegerilor prezidențiale. După ce, la termenul din 23 decembrie au acordat un nou termen pentru 13 ianuarie 2025, ulterior au emis o nouă hotărâre, anulând termenul din ianuarie.
Astfel, noul termen din dosar a fost fixat pentru luni, 30 decembrie 2024, când se citează părţile, prin poştă şi prin mail sau fax (în măsura în care sunt disponibile aceste date de contact), cu reducerea termenului de înmânare a citaţiei la o zi, potrivit Știri pe Surse.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.