Incepe Festivalul Medieval de la Sibiu

Incepe Festivalul Medieval de la Sibiu

0 356

Mai sunt numai cinci zile pana la deschiderea Festivalului Medieval din cetatea Sibiului.
In Extremo si Borrachoz deschid portile cetatii lui Hermann la cea de-a opta editie a Festivalului Medieval „Cetati Transilvane”Sibiu 2008.
La fel ca in fiecare an, Primarul Johannis este așteptat sa dea startul festivalului. Cele doua trupe din Germania vor canta in data de 27 august pe scena din Piata Mare, de la ora 20.
O alta surpriza a Festivalului va fi oferita de Posta Romana, care il va aduce la Sibiu pe Ovidiu Lipan Tandarica. El va sustine un concert sambata, de la ora 17, in Piata Mare.
A opta editie a Festivalului Medieval „Cetati Transilvane” va avea si trubaduri, menestreli, cavaleri si domnite, care vor anima pe parcusul a trei zile Piata Mare, Piata Mica si Bulevardul Balcescu.
Festivalului din acest an are multe trupe in premiera. Vor veni Armonia 21, din Italia, Flame Out, Lupii din Pusta si Lanceta din Oradea, Huniadi Cantores, din Hunedoara, Truverii si Ateliere F. Pitigoi din Bucuresti, Valiza cu Teatru, din Arad, Zgubilici, din Timisoara, Anonimi din Brasov, Nosa si Papusi Uriase din Iasi.

S.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.