Ancheta parlamentara pentru factura de gaz!

Ancheta parlamentara pentru factura de gaz!

0 194

Factura de gaz a ajuns sa-i nemultumeasca si pe parlamentari nu numai pe cetatenii simpli.
Deputatul Adrian Gurzau a strans 101 semnaturi de la parlamentari, dublul fata de necesarul stabilit prin lege, pentru demararea unei anchete privind modul de calcul al facturii pentru gazele naturale in kWh.
Deputatul Gurzau, este si vicepresedintele Comisiei de Abuzuri din Camera Deputatilor. Acesta a declarat pentru Bursa: „Am depus semnaturile la grupul parlamentar PDL, iar aprobarea comisiei de ancheta se va face de catre Biroul Permanent, in cel mai scurt timp. Ma bucur ca mai multi deputati vor sa afle ce se intampla cu pretul gazelor naturale si sa dezbatem cosul de consum, res¬pectiv proportia dintre gazele din productia interna si cele de import, avand in vedere ca urmeaza un an greu din punct de vedere economic si trebuie sa ne asiguram ca populatia va avea facturi suportabile”.
Tot mai multi cetateni sunt convinsi ca noua manevra cu facturarea energiei din gazul metan consumat si nu a cantitatii (volumul) este o forma mascata prin care s-a operat o majorare de tarif.
Pana si seful Agentiei ANRE, PDL-istul Lificiu (ex PSD si PER), care ar fi trebuit sa protejeze cetateanul de jaful la care este supus prin aceasta maniera de facturare, recunoaste ca si el a fost furat.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.