Invincibila Floda

Invincibila Floda

0 223

De cate Ridzi e nevoie ca sa faca un Adrian Nastase? Este intrebarea-troc la care incearca sa raspunda partenerii de coalitie, in incercarea de a echivala intr-un fel furaciunile savarsite de cei doi.
La prima vedere, e o oarecare diferenta. Nastase a furat asa, mai cu termopan, in spatele caruia se ascund adevaratele lovituri ale baronului de Cornu, pe vremea cand era cel mai puternic om din Romania. Dupa cum arata dezvaluirile presei in cazul Monica Iacob Ridzi, se pare ca fata a furat, asa zicand, la scena deschisa. E vorba, bineinteles, de cele cateva scanduri de 75.000 de euro, care ar putea – cum frumos zicea un cotidian – sa ingroape cariera de ministru a Monicai. Dar presa continua sa sape si sa scoata la iveala noi sume nejustificate din cei 650.000 de euro pe care ministresa i-a spart pe Zilele Tineretului.
Diferentele continua, daca se compara destinele dosarelor celor doi. Ale lui Adrian, botezate Zambaccian, au mai multe numere si inca si mai multi ani de cand sunt taraganate. Al ministresei Ridzi are toate sansele sa fie crosetate mult mai rapid si sa-i aduca, daca nu condamnarea, cel putin trimiterea in judecata.
Apoi, ar fi o jignire adusa personalitatii complexe a lui Nastase sa fie echivalata la dosar cu o duduie la inceputul carierei de matrapazlacuri. E clar ca doar dosarul Flota ar putea emite pretentii sa se compare cu Zambaccianele. Pana atunci, Ridzi de la Tineret ar putea intra la pachet cu Nemirschi de la Mediu la candidatura pentru suspendare. O mica reglare de conturi pana la marea batalie care ii va opune pe pedelisti coalitiei PSD-PNL, intarita de mercenarii maghiari.
O combinatie reusita intre Termopile, Salamina si Trafalgar. PSD si compania amenintand din larg cu Invincibila Floda, in timp ce pedeleii se apara de la tarm cu termopanele lui Nastase, ca niste pustani batrani jucandu-se cu oglinzile-n soare, incercand sa orbeasca dusmanul, alegatorii si, in general, opinia publica nevotanta.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.