Cum a ratat Bodul participarea la Summit-ul G8

Cum a ratat Bodul participarea la Summit-ul G8

0 226

In timp ce dusmanii il credeau fugit cu masina Primariei, edilul din Bod era la Summit-ul G8 din Italia! Adversarii lui Claudiu Liliac au raspandit zvonul ca primarul bodean a disparut nemotivat cu masina institutiei, lasand primaria de izbeliste. Liliac a demonstrat cu documente ca a fost in Italia, intr-un concediu privat, platit din buzunar. In tot acest timp, masina Primariei a stat in parcare.
Scandalul de la Primaria Bod nu si-a luat vacanta de vara. Mai multi consilieri din Bod, cu oarecare trecere la o parte complice a presei brasovene, au reclamat faptul ca primarul Claudiu Liliac ar fi plecat cu masina de serviciu peste hotare, in concediu, disparand fara urma de cateva zile, fara sa fi spus cuiva unde este.
Primarul bodean lipsea, intr-devar, de joia trecuta. Omul, insa, isi luase concediu pe cale absolut legala, dupa ce isi delegase atributiile unuia dintre viceprimari. S-a intors marti seara, cand a descoperit ca hectare intregi din comuna pe care o conduce se afla sub ape, dupa ruperea, luni la pranz, a unui dig de pamant. Invidiosi pe faptul ca edilul Bodului se afla in localitatea italiana Aquilla, cascand gura la potentatii lumii, adunati la summit-ul G8 organizat de Silvio Berlusconi, in vreme ce ei asistau la inundatiile din weekendul trecut, consilierii care-l dusmanesc pe Liliac inca de anul trecut, de cand era ales primar, au dat sfara-n tara ca primarul a disparut.
Cat despre masina institutiei, data si ea disparuta de catre consilierii zelosi, s-a aflat permanent in parcarea primariei. Mai ales ca Liliac a zburat cu avionul, cu bilete pe care si le-a cumparat din propriul buzunar.
Liliac a scapat, totusi, ieftin. In zelul lor acuzator, consilierii bodeni ar fi fost in stare sa reclame la Summit ca primarul lor a fugit la Roma cu masina primariei si i-a lasat balta. Mai ales britanicii ar fi profitat de aceasta delatiune marca Bod. Mai multe tabloide din Marea Britanie au scris mizerabil despre organizarea summit-ului, propunand chiar scoaterea Italiei din G8 pentru ca Berlusconi n-ar fi asigurat cum se cuvine siguranta participantilor. Sa fi aflat de para consilierilor de la Bod, gazetele britanice ar fi putut titra mare: „Summit-ul G8, blocat de o masina furata din Bod!” sau ,,Summit-ul a mirosit suspect a Liliac!”
Intram si noi dracului in randul lumii.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.