Tentativa de jaf armat la Brasov

Tentativa de jaf armat la Brasov

0 229

Ieri, in buricul Brasovului, pe Calea Bucuresti, o filiala a BRD a fost calcata de un hot atat de bleg incat nu a luat nimic si acuma este urmarit de toata politia din tara. Tipul a tras un glonte de cauciuc si a intins-o, speriat probabil ca pistolul a facut poc.
„In jurul orelor 12, un barbat, neidentificat inca, a patruns in banca, a amenintat o angajata cu pistolul cu bile. A tras un foc, dar din fericire, nu a fost nimeni ranit. Persoana respectiva nu a furat nimic”, a declarat purtatorul de cuvânt al IJP Braºov, comisar sef Liviu Naghi.
Acesta precizeazã ca este vorba despre o sucursalã BRD din cartierul Astra din Brasov.
Din primele informaþii se pare ca paznicul unitatii bancare nu a reusit sa intervina imediat, dar l-a speriat si urmarit pe hot, care a iesit pe o usa din spate, incercand sa-i dea cu sprei hotului. Dar ce efect poate avea asa ceva la spate.
O angajata a suferit un atac de panica si a fost necesara chemarea unei ambulante.
Martorii spun ca au vazut iesind, pe usa din spate a filialei, un barbat cu o cagula pe cap. Acesta ar fi de talie solida, inalt cam intre 175 – 180 cm, cu o bluza de trening violeta pe el, si cu fata rotunda, atata cat s-a putut vedea, ca forma, prin cagula de culoare maronie.
Politistii incearca sa-l identifice pe atacator dupa inregistrarile camerelor de supraveghere, care au surprins toata scena.
Probabil ca asa-zisul hot va fi prins, ca pare cam fraier. Chestia e ca se inmultesc infractiunile, si aceasta nu din cauza unei slabe pregatiri a politistilor, ci a numarului lor sub cel necesar si, mai ales, a scaderii tot mai mari a nivelului de trai, scadere cauzata de niste guvernanti cu totul si cu totul incompetenti.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.